Jan Kooijman wil Televizier Talent Award

Foto: RTLJan Kooijman wil in oktober graag naar huis met de Televizier Talent Award, een prijs voor aanstormend tv-talent. De acteur en presentator maakt kans op een nominatie voor de prijs. “Ik vind het echt een enorme eer dat ik misschien genomineerd word. Dat is een hele grote verrassing. Ik vind het ontzettend leuk, ik had het niet verwacht“, zegt Kooijman donderdag bij Novum Nieuws. “Ik ben natuurlijk eigenlijk pas heel kort op televisie, maar heb best wel wat gedaan inmiddels op televisie.

Kooijman verwacht sterke concurrentie in de vorm van tv-persoonlijkheden Geraldine Kemper, Jan Smit, René van der Gijp en Stacey Rookhuizen. “De volgende stap is dat ik natuurlijk wel bij de drie genomineerden wil horen. Dus ik hoop dat er heel veel mensen op mij stemmen en dat mensen mij dat gunnen.

Vorig jaar won zijn GTST-collega Lieke van Lexmond de award. Zij zal de prijs dit jaar uitreiken. “Ik zei al als grapje: als ik er niet op sta, dan verspreek je je gewoon.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen