Jack Spijkerman opent My Parents Are Gonna Love You

Foto: SBSJack Spijkerman is woensdag te zien in de eerste aflevering van de nieuwe NET 5-show My Parents Are Gonna Love You. In dit programma met presentatrice Katja Schuurman nemen kandidaten hun ouders in de maling door een bekende Nederlander te presenteren als zijn of haar nieuwe geliefde. Zo wordt de 62-jarige Spijkerman in aflevering één gekoppeld aan de 34-jarige Anne. “Als Jack zich ontpopt tot een ‘schoonzoon from hell’ wordt het een lange avond“, verklapt NET 5.

Als vader Henk en moeder Maria uitgenodigd worden voor een etentje bij de nieuwe vriend van Anne, hebben ze geen flauw idee wat hen die avond te wachten staat. “Terwijl in de riante villa de verborgen camera’s op scherp staan, komen de ouders erachter dat Jack Spijkerman de nieuwe vlam van hun oogappel is. Aan het begin van de avond zijn Henk en Maria nog blij met het gezelschap van Jack. Maar dan slaat de sfeer om en gedraagt Jack zich zeer paranoïde en blijkt hij het absoluut niet op kinderen te hebben. Dit terwijl Anne een dochtertje heeft, waar Henk en Maria verzot op zijn.”

In volgende aflevering zullen onder meer Johnny de Mol, Henkjan Smits en Patty Brard zich in hun rol als schoonzoon of -dochter van hun slechtste kant laten zien.

My Parents Are Gonna Love You gaat op woensdag 6 oktober om 20.30 uur van start op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen