Humberto Tan bedankt Radio 538

Foto: RTLHumberto Tan heeft dinsdagochtend in de radioshow van Edwin Evers zijn dankwoord uitgesproken aan Radio 538. De vaste vervanger van Evers vertrekt bij de zender voor zijn eigen ochtendshow op BNR Nieuwsradio. “Ik kom jullie bedanken voor al die mooie jaren hier. Ik heb een toptijd gehad bij Radio 538. Het is één van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik ben er ook van over- tuigd dat ik die aanbieding niet zou heb- ben gekregen als ik dit niet zou hebben gedaan“, aldus Tan.

Tan is maandag voor het eerst te horen met zijn programma op BNR. “Ik heb wel moeten nadenken, want het is natuurlijk wel een behoorlijke klus. Maar mijn voorganger Bas van Werven heeft het dertien jaar lang uitstekend gedaan en er staat een heel goed programma“, zei Tan eerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen