Hoofd aankoop Rozan Hamaker maakt promotie bij SBS

Foto: SBSRozan Hamaker, die als hoofd aankoop van SBS verantwoordelijk is voor de aankoop van buitenlandse series en programma’s voor NET 5, SBS 6 en Veronica, maakt promotie binnen SBS. Ze is benoemd tot ‘Head of Acquisitions Benelux’ en wordt daarmee tevens verantwoordelijk voor het aankoopbeleid voor de Vlaamse SBS-zenders VT4 en VIJFtv. “Met de benoeming ontstaat voor SBS meer buying power bij de grote internationale productiemaatschappijen“, zo laat SBS weten.

Eric van Stade, algemeen directeur SBS Nederlan, is blij met Hamaker. “In de afgelopen jaren heeft Rozan zich bewezen als uitstekend Hoofd Aankoop binnen SBS Nederland en sloot ze belangrijke deals met Disney, Sony en MGM. Rozan heeft veel bijgedragen aan de sterke positie die SBS inneemt op de aankoopmarkt, waardoor we in staat zijn snel te anticiperen op (potentiële) successen. Door deze volgende stap in onderlinge samenwerking ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor SBS Nederland en SBS Belgium in de internationale tv-wereld.

Hamaker is trots op het in haar gestelde vertrouwen. “Ik ben zeer vereerd met de benoeming. Ik heb de afgelopen jaren al met veel plezier de aankoop voor Nederland gedaan en kijk ernaar uit dit nu ook voor SBS Belgium te mogen doen. Ik zie het als een uitdaging om samen met de teams in Nederland en België het toch al sterke aankoopbeleid van SBS nog verder te verbeteren. Een uitdaging die ik graag aan ga te beginnen op de MIPCOM volgende week in Cannes.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen