Historisch CDA-congres live bij NOS

De NOS zendt het formatiecongres van het CDA zaterdag in Arnhem van begin tot einde live uit via Nederland 1. Tijdens de bijeenkomst zullen de leden van de christen-democraten stemmen over het conceptregeer- en gedoogakkoord met VVD en PVV. Het is een historische gebeurtenis. “Het is immers voor het eerst in de geschiedenis dat deze partij een onderhandelingsresultaat aan de leden voorlegt“, vertelt een woordvoerder van de NOS. “Ferry Mingelen presen- teert de uitzending.

De speciale uitzending begint zaterdag rond 9.50 uur. “In het eerste deel van het congres beantwoorden Jan Kees de Jager en Ank Bijleveld vragen van de CDA-leden, ’s middags komen partijvoorzitter Hans Bleker en Maxime Verhagen aan het woord. De stemming wordt omstreeks 16.00 uur verwacht“, legt de NOS uit.

Ferry Mingelen zal in de studio diverse CDA-prominenten ontvangen. Het extra NOS-programma op Nederland 1 eindigt naar verwachting rond de klok van zes uur. “Het precieze eindtijdstip is afhankelijk van het verloop van de sessie in Arnhem.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen