GTST-acteurs vieren jubileum met mediatour

Foto: RTLDe acteurs uit Goede Tijden Slechte Tijden gaan vrijdag op mediatour. De soapserie bestaat op 1 oktober precies twintig jaar en daar zullen de acteurs uitgebreid over vertellen in diverse radio- en tv-programma’s. De GTST-bus rijdt als eerst naar Q-music, waar de acteurs ontvangen worden door Gijs Staverman. “Vervolgens rijdt de bus langs 3FM voor een bezoek aan Giel Beelen, waarna de acteurs op de koffie gaan bij Loretta en Quinty in Koffietijd“, zo heeft RTL donderdag laten weten.

Na de koffie reist het gezelschap af naar Amsterdam waar ze een lunch hebben met zes soapfans, die een prijsvraag hebben gewonnen van De Telegraaf. “De dag eindigt in de studio van RTL Boulevard waar de hele cast aanschuift aan de desk. De avond wordt afgesloten met een feest in Amsterdam waar de huidige cast en oud-castleden over de rode loper gaan.”

De uitzending van vrijdag start de uitzending van GTST met een nieuw beginfilmpje. Bovendien zal ook het nieuwe logo te zien zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen