Beau van Erven Dorens wil mediastilte

Beau van Erven Dorens heeft na het floppen van ‘De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau’ even geen zin meer om te praten met de media. Een inter- viewverzoek van Veronica Magazine is door zijn ‘personal assistent’ afgewezen. Het blad wilde met de SBS 6-presentator praten over het succes van Ik Hou Van Holland, waarin hij een aantal seizoenen te zien was. “Beau heeft na het abrupte einde van De Zaterdagavondshow even geen zin om met de pers te spreken“, aldus zijn assistent.

Ook Erben Wennemars, te zien in de matig scorende Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw, wil niet praten met Veronica Magazine. “Ik sta al genoeg in de publiciteit. Ik wil rust. Dat kan een maand, twee maanden zijn. Tot ik er weer zin in heb. Er zit niets achter. Ik vind het heel erg leuk om dit programma met Paul te doen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen