AVRO trots op kijkcijfers Koefnoen

De AVRO is zeer te spreken over de kijk- cijfers van Koefnoen. Het negende sei- zoen is volgens de omroep ‘ongekend sterk’ van start gegaan op Nederland 1. De eerste drie afleveringen trokken bijna 1,3 miljoen kijkers. “Het is inspirerend te zien dat Owen Schumacher en Paul Groot het lef en de creativiteit hebben om Koefnoen na negen series opnieuw uit te vinden. Er staat een nieuw format dat wat ons betreft jaren mee kan“, zegt Philip Woldringh, ‘Hoofdredacteur Nederland 1’ bij de AVRO.

Volgens Woldringh is de nieuwe opzet van Koefnoen, waarbij Groot en Schumacher in de studio filmpjes inleiden, een succes. “Het getuigt van moed om de veiligheid van typeringen en persiflages af en toe te verlaten en het directe contact met het publiek op te zoeken.”

Koefnoen is elke zaterdag te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen