Aïcha Marghadi nieuwe presentatrice NOS Sport

Aïcha Marghadi, nieuwslezeres van de Amsterdamse zender AT5, versterkt van- af maandag het presentatieteam van NOS Sport. De 33-jarige Amsterdamse gaat een aantal dagen per week de presentatie van de luncheditie van het NOS Sportjournaal voor haar rekening nemen. Dat heeft de NOS donderdag bekendgemaakt. Marghadi is komende week voor het eerst als NOS-gezicht te zien. De presentatrice combineert haar werkzaamheden voor de NOS met haar activiteiten bij AT5.

Sinds 2007 is Marghadi één van de vaste gezichten van AT5. Daarvoor was ze reeds drie jaar werkzaam op de sportredactie van de zender. Haar nieuwe collega’s bij NOS Sport zijn onder meer Dione de Graaff, Jack van Gelder en Mart Smeets.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen