Vierde seizoen X Factor op komst

Foto: RTLDe talentenjacht X Factor keert volgend seizoen terug op RTL 4. Ook in het vierde seizoen zal worden gezocht naar nieuw zangtalent. Dat maakten presentatoren Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zaterdag bekend in X Factor op RTL 4. Het zal het derde achtereenvolgende jaar worden met X Factor als de talentenjacht van RTL 4. Het vierde en laatste seizoen van Idols was in 2008 te zien. “We gaan door. Zeker wel. Ik zou bijna zeggen: ‘Geef je op’, maar dat komt snel“, aldus Wendy van Dijk.

Ruim twee miljoen mensen zagen zaterdagavond hoe Jaap van Reesema (25) de finale van X Factor 2010 won. Hij nam het op tegen Maaike Vos (19). “De halve finale afgelopen vrijdag trok al 1,9 miljoen kijkers, waarmee het X Factor-finaleweekend een groot succes is“, vertelt een zegsvrouw van RTL zondag. “Gemiddeld keken 1,6 miljoen mensen naar de achttien afleveringen van X Factor.

Volgens RTL is de single van Jaap nu al een groot succes. “De single van X Factor-winnaar Jaap, ‘Don’t stop believin”, staat nu al op nummer één van de iTunes single chart.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen