RTL Gemist nu ook op mobiele telefoon

RTL Nederland biedt RTL Gemist nu ook aan op de mobiele telefoon. Via rtlgemist.nl kan men zo ook onderweg naar programma’s als GTST en RTL Boulevard kijken, zij het tegen betaling. “RTL Nederland wil aanwezig zijn waar de consument actief is, met leuke en informatieve content die gemakkelijk en snel te bekijken is. De uitbreiding van de video-catch-up service RTL Gemist naar mobiel internet past perfect in deze strategie“, zegt Arno Otto, directeur digitale media bij RTL.

Ongeveer een uur na uitzending kan men de programma’s van RTL terugvinden op zijn of haar mobiel. Voor veel programma’s moet men betalen. “De mobiele dienst omvat zowel free-of-charge (nieuws en weer) en pay-per-view- content, zoals RTL Boulevard en GTST. Er zijn twee betaalmethoden mogelijk: content billing of sms billing. Bij beide methoden verloopt de betaling via de rekening van de mobiele telefoonaanbieder“, legt een woordvoerder van RTL uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen