Lijsttrekkers ook aan tafel bij Goedemorgen NL

Foto: KROHet ochtendprogramma Goedemorgen Nederland ontvangt vanaf dinsdag, net als programma’s als ‘Nova’ en ‘Paul Rosenmöller en de lijsttrekkers’, elke dag een lijsttrekker in de uitzending. ChristenUnie-leider André Rouvoet bijt dinsdag het spits af en VVD-voorman Mark Rutte zit op verkiezingsdag, 9 juni, als laatste lijsttrekker aan tafel. “PvdA- lijsttrekker Job Cohen en PVV-leider Geert Wilders zien geen mogelijkheid om langs te komen in de studio“, zegt een woordvoerster.

Na André Rouvoet op dinsdag, schuiven woensdag Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren en Rita Verdonk van Trots op Nederland samen aan. Op donderdag is D66-leider Alexander Pechtold te gast en op vrijdag 4 juni zit Emile Roemer van de SP in de studio.

Op maandag 7 juni is het de beurt aan GroenLinks-voorvrouw Femke Halsema en in de één na laatste lijsttrekkersaflevering op 8 juni zit demissionair premier Jan Peter Balkenende.

De lijsttrekkers worden, afwisselend door Arie Boomsma en Sven Kockelmann, tussen 7.00 en 7.30 uur aan de tand gevoeld. Naast de grote verkiezingsthema’s komen ook onderwerpen aan bod die in de campagnes tot nu toe onderbelicht zijn gebleven.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen