Gordon vindt single X Factor-Jaap ‘vreselijk’

Gordon vindt de single Don’t Stop Believin’ van X Factor-winnaar Jaap van Reesema (25) helemaal niets. Het jurylid had na Jaaps optreden in de finale van X Factor stevige kritiek op het nummer. “Dit nummer wordt ons de komende maanden natuurlijk door de strot heen gedouwd, maar wat een verschrikkelijk slecht nummer. Wat een vreselijk slechte plaat. Wat zó niet een winnaars-song. Wie heeft dit in godsnaam uitgekozen? Ik vond het echt een heel raar nummer. Ik vond het niet goed.

Mag ik alsjeblieft de platenmaatschappij verzoeken om de persen onmiddellijk te stoppen“, besloot Gordon.

Jaap trok zich niet veel aan van de kritiek. “Dat ben ik wel een beetje gewend van Gordon.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen