Geen vervolg op Mijn Tent Is Top

Geplaatst op zo 30 mei 2010 om 12:32Foto: Jaap van RijnDe RTL 4-show Mijn Tent Is Top met Herman den Blijker krijgt geen vervolg. Na drie seizoenen trekt hoofdsponsor Heineken de stekker uit het programma, waarin kandidaten een eigen horecabe- drijf beginnen. “Na de laatste serie heb- ben we besloten om niet verder te gaan“, zegt Heineken-zegsman Hans Sjouwke Koopal bij Misset Horeca. “Door het horecaklimaat op dit moment hebben we als Heineken besloten om ons op het begeleiden van bestaande horeca te richten en niet op nieuwe horeca.


10 Reacties op “Geen vervolg op Mijn Tent Is Top”


 1. Peter

  Jammer, 1 van de leukste programma’s van Herman. Maar misschien is het nu wel eens goed om weer met een nieuwe reeks Herrie in de Keuken te komen. Weer terug naar de basis, waar het ooit begon. Leuk hoor al die nieuwe formats rondom Herman, maar Herrie in de Keuken vond ik ook altijd erg leuk.

 2. Anoniem

  mooi

 3. Jaap

  mooi, weg met die onvertaanbare blaaskaak,sowieso weg met al dat soort figuren……….!

 4. Jaap

  onverStaanbare

 5. Ano

  Jammer :(

 6. steven

  jammerlijk genoeg is de serie van ‘Herrie in de keuken’ redelijk uitgemolken… het komt altijd neer op: geen prefab-producten maar juist verse plaatselijke producten.. blablabla

 7. dnhk

  komt omdat veel van de bedrijven uit dit programma maar net het hoofd boven water houden of al failliet zijn

 8. Sven L.

  Reactie op dnhk:

  Helemaal maar !! vriendje vamme werkt bij ING en heeft te maken gehad met dit format; ook zij klagen steen en been over de failliete zaken.

 9. Pat

  jammer, het was een leuk programma om naar te kijken. Kunnen ze niet samen met belgie doen? 2 in nederland en 2 in vlaanderen ?

 10. J.Goling

  Gelukkig maar! Dat varken kan beter de komende tijd worteltjes eten en water drinken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.