De Leeuw en De Mol nog eenmaal tegenover elkaar

Foto: Roy BeuskerPaul de Leeuw en Linda de Mol gaan zaterdag voor de allerlaatste keer dit seizoen de kijkcijferstrijd met elkaar aan. De tv-coryfeeën komen op die dag beide met een speciaal tv-programma. De Leeuw neemt afscheid van Nederland 1 met een twee uur durende special van zijn tv-show X De Leeuw, terwijl De Mol een WK-special van haar programma Ik Hou Van Holland presenteert op RTL 4. De show van De Mol duurt van 20.00 tot 22.00 uur, terwijl De Leeuw van 21.00 tot 23.00 uur te zien zal zijn.

Aan de WK-special van Ik Hou Van Holland doen naast teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Peter Heerschop ook ex-profvoetballer Willem van Hanegem, spelersvrouw Kim Stekelenburg, ex-international Pierre van Hooijdonk, analyticus Jan van Halst, ex-scheidsrechter Dick Jol en voetbalvrouw Charlotte Sophie Heitinga Zenden mee.

Het is nog niet bekend wie De Leeuw in zijn laatste X De Leeuw ontvangt. De VARA-ster keert dit najaar niet terug op Nederland 1, omdat hij een dagelijkse late night-show gaat maken op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen