Balkenende in Boulevard en Wilders in Nova

Foto: CDADe televisie staat maandagavond bol van de politiek. In nagenoeg alle actuali- teitenrubrieken maken bekende politici hun opwachting. De meest opvallende optredens zijn die van Jan Peter Balkenende in RTL Boulevard en Geert Wilders in Nova. Balkenende is voor de tweede keer in zijn politieke carrière aan- wezig aan de desk van de showrubriek op RTL 4 en Wilders treedt op in het programma dat hij eerder ‘linksig en fout’ noemde. Bij De Wereld Draait Door is het ‘ladies night’.

De Wereld Draait Door begint maandag met een serie verkiezingsspecials. In de eerste aflevering zijn alleen dames te gast. Naast Femke Halsema van GroenLinks, schuiven Jette Klijnsma (PvdA), Mirjam Sterk (CDA), Pia Dijkstra (D66) en Renske Leijten (SP) aan.

Ook in de andere nieuwsrubrieken zijn politici te gast. Ronald Plasterk (PvdA) is in de studio van EénVandaag, Mark Rutte (VVD) zit in de talkshow van Paul Rosenmöller om 18.50 uur op Nederland 2, TON-leider Rita Verdonk gaat op ‘blind date’ in Netwerk en Jan Kees de Jager van het CDA zit in Knevel & Van den Brink.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen