Angela Groothuizen mogelijk ook in The Voice

Angela Groothuizen praat maandag met tv-producent John de Mol en RTL 4-baas Erland Galjaard over eventuele mede- werking aan het nieuwe programma The Voice. Dat verklapte Groothuizen zondag in Life 4 You. The Voice is een nieuwe talentenjacht, waarin goede stemmen worden begeleid door professionals uit het vak. “Ik heb maandag een gesprek met John de Mol en met Erland. Ik kan nog niet vertellen wat het is, want dat weet ik nog niet. Ik weet niet eens of ik dit nu wel mag zeggen.

The Voice zal worden gepresenteerd door Martijn Krabbé en onbekende zangtalenten zullen aan de hand worden genomen door professionals als Gordon, John Ewbank en Marco Borsato. “Ze zijn al heel lang bezig met het zoeken van mensen. Ik denk dat niemand kon en nu zijn ze weer bij mij aangekomen“, lacht Groothuizen.

The Voice is vanaf komend najaar te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen