Frits Wester en Rick Nieman met dagelijkse talkshow

Foto: Nick van OrmondtFrits Wester en Rick Nieman gaan twee weken lang een dagelijkse talkshow presenteren op RTL 4. Het programma Wat Kiest Nederland, dat volledig in het teken van de verkiezingen zal staan, is van 24 mei tot en met 8 juni dagelijks om 22.30 uur te zien bij het tv-station. Dat heeft RTL donderdag laten weten. In het half uur durende programma zal het duo het politiek nieuws bespreken met steeds wisselende gasten. “Kritische vragen afgewisseld met kleurrijke items“, vertelt een zegsman.

Het nieuwe dagelijkse magazine vormt de rode draad in de verkiezingscampagne van RTL 4. Onder de noemer Wat Kiest Nederland brengt RTL 4 naast de dagelijkse talkshow ook twee grote verkiezingsdebatten (op 23 en 26 mei) en het programma ‘Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond’ op woensdag 9 juni. Frits Wester en Rick Nieman zijn de centrale gezichten in de campagne van RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen