Wilfred Genee: ‘Johan Derksen gaat helemaal los’

Geplaatst op Thu 11 Mar 2010 om 12:38

Foto: Kastermans FotografieWilfred Genee weet niet wat er met zijn collega Johan Derksen aan de hand is. Derksen kwam in het nieuws, nadat hij vrijdag in Voetbal International op RTL 7 een schunnige opmerking over Linda de Mol maakte. “Het was wel leuk geweest als ze in bad spontaan zo’n grote harde kutscheet gelaten had“, zei Derksen. Genee: “Twee weken geleden begon hij ook al dat hij het met zijn vrouw op z’n hondjes deed, omdat hij er dan lekker bij kan blaffen. Dan denk je: wat gebeurt er met deze man?

De ‘kutscheet-opmerking’ ging Genee te ver. “Ik geloofde gewoon niet dat hij het zei. Ik zat wel stom te lachen erna. Maar ik kon me niet voorstellen dat hij het echt gezegd had. Ik kon het niet geloven ook dat hij het zei. Ik was in shock en dat ben ik eigenlijk nog steeds. Ik stond zaterdag onder de douche en ik kon me nog steeds niet voorstellen dat hij het gezegd had, ha ha. Toen heb ik de uitzending teruggekeken.

Ik sprak hem zondag even en toen zei hij zelf ook dat hij soms vergeet dat de camara’s aanstaan. We doen ook wel eens dingen in het land en dan gaat het wel eens verder, als er geen camera’s bij zijn. Maar hij vond het zelf ook te ver gaan.

Genee zegt geen goede vrienden te zijn met Derksen. “We hebben niet zoveel met elkaar. Het is nooit gespeeld. We hebben geen persoonlijk contact verder buiten de uitzending om. Hou het daar maar op“, vertelt hij op Radio 3FM.

De presentator is verbaasd over de schunnige opmerkingen van zijn collega. “Hij is 61. Dan houdt het toch wel een keertje op? Hij gaat de laatste tijd helemaal los.”
16 Reacties op “Wilfred Genee: ‘Johan Derksen gaat helemaal los’”


 1. Erwin

  Als Johan Derksen uit VI gehaald zal worden, zullen de kijkcijfers denk ik wel kelderen. Veel mensen kijken naar Voetbal International om te lachen om de harde opmerkingen van Derksen.

 2. Anonymous

  Reactie op Erwin: Johan Derksen gaat er niet uit, want hij is dehoofdredacteur van het blad voetbal international de hoofdsponsor van het programma. Als hij er mee zou stoppen zal het programma iig niet meer voetbal international heten denk ik

 3. Wendy

  Derksen KAN er helemaal niet worden uitgehaald.

 4. Martijn

  Hij stopt ermee op z´n 65 ste. Daarna moet je jongerengeneratie zijn werkzaamheden overnemen bij vi. Ik verwacht niet dat VI daarna nog bestaandsrecht heeft. Al moet ik momenteel toch het meest lachen om Rene van der Gijp dus ja het is wel mogelijk. Toch zal de sfeer zonder Johan minder worden denk ik en zal het meer richting het serieuze gaan van studio voetbal.

 5. Tim

  Geniale opmerkingen worden er in dit programma gemaakt. Ook van Rene van der Gijp!

 6. Martijn

  Denk overigens dat Hugo Borst graag de plek van Johan Derksen in zijn nemen als hij ermee stopt. :D

 7. Roel

  Zo erg is het toch allemaal niet, wat Derksen zegt? ik moet er hartelijk om lachen.

 8. jammer

  Wat een ophef over niets…haha! Linda komt ter sprake en mag meteen niets gezegd worden. Zij gaat ook gewoon 1 keer per dag naar het toilet om daar een hoopje neer te leggen, dus waar hebben we het over.

  Als Derksen stopt, moet het programma ook stoppen. Hoewel Gene veruit de leukste en slimste analyticus van het stel, kan dat programma niet zonder Derksen.

 9. mark

  Heeft die man nog sex dan? Dat wil je toch niet weten…

 10. Sven M

  Iedereen vergeet dat er in deze show, buiten het lachen om, ook heel veel nieuws en actualiteit zit!
  Een Unieke Top Voetbal Talkshow is het.

 11. Teeveetje

  Genee en Derksen zijn beiden overschatte en gemankeerde TV-makers .
  Beiden proberen elkaar telkemale de loef af te steken met wie de leukste “onderbroekenlolgrap” maakt . Met voetbal heeft het programma al tijden niets meer te maken . En dat Hans Kraay Jr er elke keer weer bij gaat zitten is me een raadsel , als je elke keer weer afgezeken wordt , dan door Genee en dan weer door Derksen , en dan word hij vast gegrepen bij de arm door de onvermijdelijke Rene v d Gijp , en die zegt dan achter die uilebril vandaan , Hansie , Hansie , alsof het om een 6 jarige kleuter gaat . Ik had er allang één een peer voor z,n muil gegeven !!! Amen

 12. H Spoon

  Ik zie die Derksen regelmatig op de wallen naar binnen schuiven. De schuinsmarcheerder.

 13. NEW

  Reactie op H Spoon:
  Hoe weet je dat? Kom je er dan ook dagelijks, of is het alleen om je hondje uit te laten ?

 14. H Spoon

  Ik woon daar. Zie hem altijd bij dezelfde naar binnen sluipen. En volgens mij is dat ook een transsexueel die aan sm doet, gezien het aantal zwepen en dildos in het raam.

 15. NEW

  Nou dan woon je in een lekkere buurt zeg!
  Nooit de verleiding gehad om eens bij zo`n tante naar binnen te gaan?

 16. H Spoon

  Nou nee dank u. Ik ben hetrosexueel en val niet op vrouwen.
  Ik moet eigenlijk eens een foto nemen als ik hem weer zie…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.