Joran: ‘Bekentenissen bij De Vries in scène gezet’

Joran van der Sloot claimt dat zijn bekentenissen aan infiltrant Patrick van der Eem tijdens de door velen bekeken verborgencamera-actie van Peter R. de Vries compleet in scène zijn gezet. “Dat met Patrick was een draaiboek samen, we hebben daar uren over zitten praten. En als ik daarop terugkijk, was het ge- woon een superdom idee… We dachten allebei dat we er een hoop mee zouden kunnen verdienen“, laat Van der Sloot weten in een interview met de Duitse RTL, meldt De Telegraaf.

Van der Sloot beweert dat hij afspraken heeft gemaakt met infiltrant Patrick van der Eem. “Patrick is op een dag naar me toe gekomen met het plan om naar Peter R. de Vries te gaan met een aanbod, en dat ik van dat aanbod de helft zou krijgen.

De Vries heeft al gezegd dat de nieuwe bekentenis van Van der Sloot is bedoeld om twijfel te zaaien over zijn eerste verklaring. Zijn uitzending over Van der Sloot trok in 2008 zeven miljoen Nederlandse kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen