Danny de Munk: ‘Tijd is rijp voor nieuwe soap’

Foto: AVROTwee jaar na hun eerste soap ‘Danny en Jenny de Munk’, zijn volkszanger Danny de Munk en zijn vrouw vanaf 5 maart weer wekelijks te volgen op Nederland 1. Dit keer is te zien hoe het koppel verhuist naar hun nieuwe huis in dezelfde straat. “We hadden genoeg nieuws om te laten zien. Mijn album is uit, ik werk aan de voorbereidingen van mijn optreden, we stonden op het punt te verhuizen. Dat was ook de kracht van de eerste soap: veel onderwerpen en heel veel spontane gebeurtenissen.

Jenny de Munk was in eerste instantie niet zo enthousiast om een tweede docusoap te maken. “In eerste instantie leek het me niet zo’n goed idee om het tijdens de verhuizing te doen. Het geeft een hoop stress en dan ook nog een camera in je nek. Maar je went eraan. Dat ding draait en je doet gewoon je ding“, vertelt ze in Televizier.

Naast het filmen en de verhuizing, moest Danny ook gewoon optreden. “Ja, er moest ook gewerkt worden“, zegt Danny. “Dus ’s avonds optreden, het album afmaken, de voorbereiding van m’n concerten, de Zonnebloemtoer. En wat ik nog even wil benadrukken: de docusoap is er niet om mijn Heineken Music Hall-concerten vol te krijgen. Die lopen namelijk al hartstikke goed.

Danny & Jenny gaan verhuizen is vanaf vrijdag wekelijks om 21.30 uur te zien op 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen