The Vampire Diaries van start op NET 5

Geplaatst op zo 31 jan 2010 om 12:37

NET 5 zendt vanaf zondagavond The Vampire Diaries uit, een nieuwe boven- natuurlijke serie uit Amerika. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige boeken van L.J. Smith en draait om de tiener Elena en de vampierenbroers Stefan en Damon. De broers verstoren de rust in het anders zo vredige stadje Mystic Falls en zetten vooral het leven van de jonge Elena volledig op zijn kop. The Vampire Diaries beleeft om 21.30 uur, direct na Ghost Whisperer, zijn première op NET 5.

The Vampire Diaries gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. De 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broertje Jeremy (Steven R. McQueen) proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder. Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan Salvatore (Paul Wesley).

Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Bovendien duikt zijn broer Damon (Ian Somerhalder) opeens op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei rare gebeurtenissen in het kleine stadje.

Volgens NET 5 is The Vampire Diaries de best bekeken show van het Amerikaanse tv-netwerk The CW, dat ook Gossip Girl en America’s Next Topmodel uitzendt. “De eerste aflevering van de serie zorgde zelfs voor de beste première op The CW ooit.”

De serie is gecreëerd door Kevin Williamson, de man achter de Scream-trilogie en Dawson’s Creek. “The Vampire Diaries is bovendien door het Amerikaanse publiek verkozen tot favoriete nieuwe dramaserie bij de People’s Choice Awards 2010.”
13 Reacties op “The Vampire Diaries van start op NET 5”


 1. Jules Winnfield

  Deze serie is zoooooo goed he! Ik download het elke week!

  Jammer dat het op een kleine zender als NET5 komt die er ook nog eens berucht om is om serie om zeep te helpen door er 80x keer in een maand mee te schuiven.

 2. Donny

  geweldiggg! ik ga kijken

 3. 123

  heel op bloed freakend NL zal voor de buis gekluisterd zitten

 4. Jules Winnfield

  Vampier series zijn weer helemaal hot.

  True Blood is ook geweldig en Buffy wordt ook weer in de herhaling gegooid. :)

 5. richard

  Reactie op Jules Winnfield:
  met de zondag avond series word nooit geschoven
  kijk maar naar ghost whisper dat staat al 2 jaar daar om half 9 op zondag

 6. AJ

  21:30 lijkt me wel beetje laat

 7. Marloes

  Lijkt me leuk! Beetje Twilight-achtig lijkt t wel :)
  Ik ga zeker kijken! :D

 8. Timo

  Met The WB leftovers Smallville en Supernatural de beste series van The CW

 9. Anoniem

  Wacht maar Net 5 zal t wel verknallen zoals gewoonlijk

 10. Donny

  wat een GEWELDIGE programma

 11. Pieter

  Geweldige show! In Amerika zijn ze al veel verder! Voor meer info check nuopdvd.com

 12. Desiree

  Nou inderdaad heeft Net5 het weer goed verknald! Lieten ze het normaal nog om 21.30 zien…vanaf vanavond is het een heerlijke tijd geworden (NOT!!) 23:15!!!!

 13. Jules Winnfield

  En ik had weer gelijk hoor. NET5 doet het weer! Weer een serie om zeep geholpen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.