RTL 5 en SBS 6 live met nieuwjaarsfeesten

RTL 5 en SBS 6 doen donderdag op oudejaarsavond vanaf 23.00 uur allebei verslag van een groot nieuwjaarsfeest in Nederland. Dennis Weening en Nikki Plessen presenteren op RTL 5 live vanuit Rotterdam, terwijl Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas voor SBS 6 aanwezig zullen zijn op het Museumplein in Amsterdam. RTL belooft ‘spectaculai- re optredens van topartiesten en wereld- beroemde dj’s’, terwijl SBS als hoofdact de populaire zanger Marco Borsato kan aankondigen.

In het live-programma ‘De Nationale Nieuwjaarsnacht’ zijn vanaf 23.00 uur op RTL 5 optredens van onder meer Di-Rect, Esmée Denters en Waylon te zien. Ook bekende dj’s als Fedde le Grand en Lucien Foort maken hun opwachting. Als de klok twaalf uur heeft geslagen, schittert het vuurwerk boven de Erasmusbrug.

Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas presenteren het SBS-feest ‘Staatsloterij Oud & Nieuwfeest: Nederland telt af’. Naast optredens van Marco Borsato, danser Timor Steffens en de finalisten van het programma Popstars, wordt ook de winnaar van de Staatsloterij-prijs van 27,5 miljoen euro bekendgemaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen