Mika komt langs bij Carlo en Irene

De Libanees-Britse zanger Mika brengt aanstaande zondag 3 januari 2010 een bezoek aan Carlo Boszhard en Irene Moors in het programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’. Daar zal hij onder meer zijn nieuwe hit ‘Rain’ zingen. Dat heeft RTL 4 woensdag bekendgemaakt. Ook Gerard Joling zal zijn opwachting maken in de uitzending van deze week. De zanger zit 25 jaar in het vak en dat wordt gevierd door Carlo en Irene met het spel ‘Ik Hou Van Gerard’. De grote vraag is: Wie weet het meeste over Geer?

Twee teams, met Carlo en Irene als teamcaptains en Joling-fans aan hun zijde, gaan met elkaar deze strijd aan. “Ongetwijfeld het feest der herkenning, waarin de 25-jarige carrière van de zanger, presentator en Topper onder de loep wordt genomen“, vertelt de woordvoerster van RTL 4.

Tot slot schuiven ook Albert Verlinde en Carlos Lens aan in de tv-show.

Life 4 You is op zondag 3 januari om 17.25 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen