Het Feest van Sinterklaas vrijdag bij SBS 6

SBS 6 zendt vrijdag de tv-registratie van Het Feest van Sinterklaas uit. De elfde editie van het Sinterklaas-feest trok afgelopen weekend duizenden kinderen naar concertzaal Ahoy’ in Rotterdam. “De komende twee jaar zullen Mojo en SBS 6 Het Feest van Sinterklaas eveneens samen organiseren en zal het verslag weer te zien zijn bij de zender“, vertelt een woordvoerder van SBS. “Sinterklaas is dé Nederlandse familietraditie bij uitstek en het jaarlijkse evenement past daarom goed bij SBS 6.”

Het Feest van Sinterklaas is volgens SBS een begrip geworden in Nederland. “Jaarlijks staat plezier voor jong en oud voorop tijdens de verjaardagviering van Sinterklaas. Dit jaar waren er spectaculaire optredens van onder andere Kathleen en de Popstars-finalisten die een bijzondere Michael Jackson medley ten gehore brachten. Ernst & Bobbie verzorgden traditiegetrouw de presentatie.”

Het is voor het eerst dat Mojo het populaire familie-evenement in samenwerking met SBS 6 organiseerde. Vorig jaar was het feest nog bij Jetix te zien. De registratie van het festijn is op vrijdag 4 december om 16.00 uur te zien bij SBS 6.

RTL 4 bracht zondag al het Club van Sinterklaas Feest op televisie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen