Wendy van Dijk hoopt op meer kijkers voor Ushi & Dushi

Geplaatst op za 31 okt 2009 om 17:05Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk hoopt dat Ushi & Dushi deze week nog meer kijkers trekt dan de première-aflevering van vorige week, waar 2,4 miljoen mensen naar keken. “Je zou natuurlijk kunnen denken dat de eerste altijd de nieuwsgierigheid van de kijker wekt, maar ik wil nu net als Boer Zoekt Vrouw stijgen. Naar 2,6 miljoen“, zei Van Dijk vrijdag in De Wereld Draait Door. In de tweede aflevering van Ushi & Dushi (20.00 uur, RTL 4) interviewt Ushi Larry Hagman, bekend van Dallas, en is Dushi op bezoek bij Linda de Mol.


80 Reacties op “Wendy van Dijk hoopt op meer kijkers voor Ushi & Dushi”


 1. Casper H.

  Ik durf er wel 100 euro op in te zetten dat dit niet gaat gebeuren.

 2. Bas v.d Kimme

  Nou hallo 2,4 miljoen is al een hele mooie begin score.
  Zal toch moeilijk worden om nog hoger te scoren.

 3. Ronaldm

  Zal wel een miljoen minder worden deze week

 4. Sandra

  Ik ga het niet kijken. Ik vind het zo’n slechte en flauwe televisie.

 5. Erik

  ik schat 1,6 miljeon kijkers

 6. Ad Kritische Kijker

  Vanavond gewoon weerop het normale niveau. 1 mio. Meer is het echt niet waard. Maar 1 mio tokkies hebben we wel in dit land. :))

 7. Anoniem

  Niet verstandig dit soort uitspraken. Daarentegen hebben we het hier niet over Hole in the wall. Ik voorspel zo’n 1.9 miljoen.

  Trouwens, iets heel anders, ik zag vanmiddag een promo voor Lieve Paul : “heel Nederland zou geen spijt krijgen als we vanavond met z’n allen gaan kijken”……. Ik vind dat SBS alle recht heeft als commercieële zender om overdreven promo’s te maken (hoe irritant ze ook mogen zijn) maar dat de publieke omroep zich hier nu ook aan waagt vind ik ronduit TRIEST. Want laten we eerlijk zijn, dat is puur en alleen omdat ze vorige week in elkaar zijn geslagen door Linda de Mol.

  Er is nu echt niets publieks meer aan. Ik zie het verschil niet meer tussen Ned1, RTL4 en SBS6. Alle 3 even commercieel.

 8. Anoniem

  Reactie op Anonymous: Pfff. Dat is HUMOR! Ooit van sarcasme gehoord? Dat is precies waar die reclame voor bedoeld is, niet alleen betere cijfers maar ook spotten met de manier waarop andere zenders reclame maken. En dat het sarcastisch bedoeld is blijkt uit alles wat je in die reclame ziet. Ik zie de humor er wel van in.

 9. yossarian

  Hehe, dat was inderdaad bedoelt als sa-ti-re op de promo’s van SBS. Dat ligt er nogal dik op toch?

 10. hey

  ik denk 1,8 miljoen laten we er een soort poll van maken en dan kijken we morgen ochtend wie er gewonnen heeft maar boven de 2,4 zal het niet worden ondanks de streke promotie dit keer weeer gaan ze toch wat van sbs winnen dan en hoe duur zal het programmaa van wendy zijn dan

 11. M@rk-Bred@.

  Laat dat mens gewoon “Hart in Aktie” of “Over de Rooie” presenteren en niet dit soort flauwe TV! Wendy, je bent écht niet leuk! Wordt volwassen!

 12. Huh?

  Van wat ik er van heb gehoord is het programma waardeloos. Dus vanavond: 1.8 miljoen en volgende week nog 1.4 over.

 13. Huh?

  Begrijpt iemand waarom dat Ik hou van Holland zo goed scoort? Dat is dus ;echt PULP! Ik dacht dat Paul de Leeuws programma zich al op de Josti-band doelgroep richtte, maar dit… Pfff…

  Paul de Leeuw blijft een vreemd figuur. Iq van mensen die daar naar kijken zal liggen tussen het iq van een schoenzool en dat van Kelly van der Veer.

 14. Anoniem

  Ik hoop maar dat het er veel meer worden dan weten we zeker dat er nog meer komt.

 15. Twan

  Vanavond staat mijn tv gewoon heerlijk op RTL4!

  Mensen van tegenwoordig kunnen zo zeuren! TV op zaterdag hoort geen geweldige hoog IQ-niveau te hebben, maar een groot entertaiment gehalte. En dat weet RTL zeker neer te zetten met deze topprogramma’s!

  Wil je niveau, dat kijk je maar op andere dagen tv, maar RTL brengt familiesfeer en gezelligheid!

 16. Chiem

  Reactie op Anonymous:
  Dat is juist de humor dat ze dat zo doen :S

 17. pinkfloyd

  Dan zie je toch dat OOk bekende rijke nedelanders NOOIT tevreden zijn ze willen meer meer meeerrrrrrrr. Ook bij dit soort volk is nooit tevreden……
  Het is redelijk goed programma, goed voor effe te ontpannen maar om dit 8 x te szien is wel veel gevraagd aan 2.4 miljoen kijkers, het zal mischien iets hoger worden of wat lager en de weken daarna zal zakken rond de 1,3 miljoen, Het heeft alleen Humor, wat allang voorspelbaar is…. zeg mij nou is wat nou de LINK is tussen Larry hagman en rtl4 en een Dushi??????
  niemand in de wereld kent haar?????????? wat zou voor hem de reden zijn zich te laten interviewen door een “surinamer”???????? Hij zal er wel dik voor betaald zijn om ZICH te laten interviewen om NIKSSSS>………

 18. Anoniem

  Wendy, als je meer kijkers wilt moet je wat minder dan 40x per minuut AYO!!! roepen, na 15x kennen we echt het grapje ‘Nederland heeft de klokken, maar wij hebben de tijd’ wel en ik heb net de eerste 10 minuten gezien en die zijn exact hetzelfde als vorige week, beetje triest voor een programma dat een half uurtje duurt en ook nog wordt onderbroken voor reclame.

  Het enige verrassende wat we vanavond zien is net als vorige week de bekendmaking aan de ‘ster’ dat het om Wendy gaat, zoals bij Linda de Mol, en beste Wendy, dat stukje, één van de weinig leuke stukjes’ hebben we de afgelopen week minimaal 50x kunnen zien in de promo’s op RTL, dus die reactie kennen we al.

  Verder is het hele begin over de kleine Lucretia op Curacao volslagen flauwekul en slaat nergens op, je zegt ‘Ik ben Wendy en hou als Lucretia bekende mensen voor de gek en dan kom je met een heel verhaal over de jeugd van Lucretia, dat klopt niet, is pure zendtijdvulliong, vooral als je met dezelfde beelden als vorige week komt…

  Nee Wendy als je denkt dat het deze week nog hoger scoort heb je al net zoveel verstand van TV m aken als die partner van je…

 19. Anoniem

  Reactie op Anonymous: Ten eerste citeer je de promo helemaal fout want dat wordt niet eens gezegd, ten tweede is de promo juist een ironische parodie op het promo-lawaai van SBS, JUIST om aan te geven hoe overdreven de TV promo’s zijn, dat heet nou humor… nou begrijp ik waarom je RTL4 beter vind, daar kennen ze ook geen humor (zo bewijst Wendy nu weer met haar aaneenschakeling aan beledigingen voor de Antilianen en haar niet kloppend accent)

  En als je nou een BEETJE oplet voor je geluid geeft, zoveel klappen heeft de NPO vorige week niet gehad door Linda (die slechts 6 miezerige showtjes een heel seizoen durft te noemen), want zoveel lager scoorde Paul niet to.v. de week ervoor, de grootste klap viel toch echt bij SBS

 20. Franubis

  Ik vind Ushi & Doushi tot nu toe juist zeer sterk!

 21. Jan

  Reactie op Anonymous: jij vind het blijkbaar niet leuk, maar ik wel, dus blijkbaar deelt niet iedereen jou mening. Ik vind het echt grappig maar verwacht zeker niet meer kijkers, eerder minder. Maar verwacht nog wel goede cijfers. 1,7 miloen zet ik op in.

 22. Jan

  Reactie op Franubis: vind ik dus ook! Beter dan vorige week eigenlijk.

 23. el-g

  heheh vond die reacie van Lucretia tegen Erland op het Televizier Gala erg leuk! Je bent een knapperd maar veel te hoog gegrepen!

 24. Veronica

  Lucretia is echt totaal niet grappig.

  Ushi wel en verdient een half uur!

  Jammer dat de helft vt programma bestaat uit Lucretia en dan vooral heel veel niet leuke beeldvulling. Lucretia als kind??? Onzin.

 25. Veronica

  Reactie op el-g: kinderachtig en flauw vond ik het.

 26. Anoniem

  Harry Lagman xD

 27. Bernie

  Deze aflevering is zeker niet minder dan aflevering 1. Geweldig dit interview met Larry :D

 28. Super Grover

  Het interview met JR duurt veeeeeeeeeel te lang. Ik lag echt in een deuk de eerste vijf minuten, maar daarna verloor het aan kracht. Waarschijnlijk nu het programma 40 minuten moet duren wordt er wat minder nauwkeurig gemonteerd. Maar juist de vaart is zo enorm leuk. Vanavond nog wel boven de 2 miljoen, maar volgende week moet dit beter om het vast te houden.

 29. Jan

  Reactie op Super Grover: ik vond het juist niet te lang. Ik vond het juist wel grappig. Ook die stiltes tussendoor. Hij deed ook super mee! Eigenlijk vond ik deze aflevering leuker dan vorige week.

 30. Patrick

  Ik vond het weer leuk :D

 31. Chiel

  Reactie op Anonymous: De grap kwam duidelijk niet over. Dat is toch wel weer apart…

 32. Rik

  Dat interview met JR was echt super! Ook soms hem gewoon niet laten uitpraten. Gewoon doorgaan naar de volgende vraag. Geniaal! Hij deed inderdaad ook heel erg leuk mee. Zijn reactie achteraf was ook sportief en leuk. Nee ik heb wederom weer genoten eigenlijk. En vond Lucreatia dit keer leuker dan vorige week. Reactie Linda was ook leuk en op de rode loper van het televisiegale. Nee ik heb genoten :) En nu ik hou van holland kijken :)

 33. Rik

  Dat interview met JR was super! Ook hem gewoon niet laten uitpraten. Gewoon doorgaan naar de volgende vraag. Geniaal! Hij deed inderdaad ook heel erg leuk mee. Zijn reactie achteraf was ook sportief en leuk. Nee ik heb wederom weer genoten eigenlijk. En vond Lucreatia dit keer leuker dan vorige week. Reactie Linda was ook leuk en op de rode loper van het televisiegale. Nee ik heb genoten En nu ik hou van holland kijken

 34. rtlfan

  whhaah linda was grapig xD

 35. Denise

  Ik sluit me aan bij anderen, ik vond deze ook leuker dan vorige week! Heb echt genoten. Nu ik hou van holland aan het kijken. Tot nu toe wederom weer leuk :)

 36. el-g

  hahah dat interview met JR was super! Heb echt hard moeten lachen erom!

 37. Haasje

  Ik vind Lucretia nog steeds niet echt leuk, behalve dat kleine stukje met Linda. Maar Ushi met Larry Hagman was echt geweldig! Leuker dan vorige week.

 38. David (2)

  Interview met ‘Harry Lagman’ was inderdaad erg grappig, zei door het hele gedoe notabene 2x zn eigen naam fout op die manier :D

 39. Matthias

  Hoe kan het dat een programma dat 2,4 miljoen scoort, maar 4 minuten commercial break heeft. Zou toch voor de adverteerders een heel aantrekkelijk blok zijn? En hou kan het dat een ENG programma 9 minuten kan uitlopen. Je kunt zien dat het hier om de vriendin van de baas gaat, geen enkel ander programmamaker krijgt dat voor elkaar.

  Verder leuke uitzending, alleen interview met JR veelste lang waardoor het zijn kracht van de eerste 5 minuten verloor, jammer!

 40. Robin

  Reactie op Denise:
  Vond het erg leuk deze week indd.

 41. el-g

  Reactie op Matthias: loopt helemaal niet uit, over staat gewoon dat het tot 20.40 begint

 42. dushi

  Reactie op el-g: en nu in het nederlands

 43. Vincent

  Top gedaan weer Wendy!

  En mensen, neem het niet zo serieus allemaal ;)

 44. Anoniem

  Wendy was 10 min langer en de braek was wel erg kort voor Rtl!Vreemd?

 45. Chiel

  Hoop dat Ushi en IHVH leuker is dan Lieve Paul. Kijk nu 40 minuten en het is echt het ene slechte onderwerp naar het andere. Plus een mislukt spel…

 46. el-g

  Reactie op el-g: overal staat dat het IHVH om 20.40 begint, zo goed ;)

 47. Denise

  Reactie op el-g: ik begreep je de eerste keer wel al gelijk hoor ;)

 48. Campingzender6

  Ik wil Ushi als mijn vriendin! Waarom is Ushi nooit uitgemolken op een sbs6 manier? Film, serie, nog een serie, nog een film! Ushi en Dushi vind ik LEUK!

 49. Denise

  Reactie op Campingzender6: Omdat wendy ushi is, en laat die nou net niet meer bij sbs6 zitten. Dat lijkt mij de meest logische uitleg althans.

 50. Campingzender6

  Reactie op Denise:

  Ik bedoelde ook in die tijd. Waarom ze in die tijd dat niet gedaan hadden.

 51. David

  Heb me erg vermaakt met Ushi & Dushi. Interview met JR vond ik erg leuk.

 52. silvia

  ik vond de opmerking van rene froger erg ……. heel erg dat zeg je toch niet,… dier met een camera

 53. hey

  aan de aantallen van de reacties te zien hebben er toch een hoop gekeken vorige keer 100 reacties en nu zitten ze na 2,5 uur van het uitzenden op 60 dat zou moeten duiden op een hoop kijkersi blijf bij 1,8 miljoen

 54. sander

  snap inderdaad niet die 4 minuten reclame maar had het langer verwacht of het waren hele dure secondes qua reclame. mijn vraag is wat zal dat nou ongeveer per 30 seconde reclame kosten indeze kijkcijferprogramma

 55. Fleur

  Reactie op silvia: wij lagen anders thuis in een deuk!

 56. harry

  Ik weet het niet. Ik verwacht geen hele lage cijfers, maar toch stukken minder dan de vorige keer. Toen keken toch veel mensen omdat ze nieuwsgierig waren dus veel zijn nu wel afgehaakt denk ik. En deze reacties hier zeggen niks. Er zijn namelijk wel mensen die onder meerdere namen posten, dus daar heb je niks aan. Ik gok op 1,7 miljoen.

 57. TV

  Hele leuke uitzending.

 58. Anoniem

  Reactie van Linda was leuk maar die schaapachtige lach van Wendy als ze steeds, ook als ushi, bekend maakt wie ze is is vreselijk.

 59. yossarian

  Nou, klein stukje gezien, maar vond het nogal saai. Uschi vind ik wel geslaagder als Duschi. Die begint na twee uitzendingen al hevig te irriteren. Steeds dezelfde grapjes.

 60. noname

  IK VOND HET LEUK!

 61. yossarian

  Het viel me trouwens ook op dat dat masker van Duschi er in sommige shots echt niet uitziet. Ik denk dat dit programma voor een grote deel doorgestoken kaart is, trouwens. Bijna allemaal RTL-medewerkers zag ik, dus dan weet je het wel.. Zal wel veel contractueel vastgelegd & gescript zijn..

 62. harry

  Reactie op yossarian: ja hoor, ik denk het ook….
  Voor ons ziet het er nep uit omdat we weten dat het wendy is. Als je dit niet weet en ze gewoon met je praat denk ik echt dat je dat niet door hebt. Je denkt misschien alleen dat het niet zo’n knap persoon is :P Dus ik denk zeker niet dat het doorgestoken kaart is. Zo goed kunnen al die mensen echt niet toneelspelen hoor.

 63. fan

  Ushi met Larry Hagman was leuk:-) Ze bleef maar Harry Lagman zeggen ;) En met Linda was ook leuk..Linda genoot er best van! Ik kijk wel op RTLgemist.

 64. Anoniem

  Lang leve omroepland;-)
  http://www.youtube.com/watch?v=drI1DuWFDWo&feature=player_embedded

 65. Flip

  Weer supercijfers voor de zaterdag van RTL!
  Daar gaat de theorie van alle doemdenkers dat de cijfers van Ushi deze week gehalveerd zullen zijn….NIET DUS!
  Kijk eens naar de cijfers van LievePaul, die zal niet blij zijn!!!
  Ach ja en HitW…..terecht dat dat walgelijke programma eindelijk onder het miljoen scoord.

 66. Twan

  1 USHI & DUSHI 2.332.000
  2 IK HOU VAN HOLLAND 2.127.000

  Niet meer, maar ook niet veel minder! Geweldig!

  Ikzelf heb er erg van genoten!!!

 67. René

  Paul buiten de top 10…

 68. Casper H.

  Check Hole in the Wall, onder de 900000 (volkomen terecht, mijns insziens). Ushi valt me erg mee, blijkbaar is er toch een publiek voor dit soort acts.

 69. Anoniem

  Kijkcijfer Ik Hou Van Holland wordt gevormd door de lead in van Ushi, da’s alles. Ushi begint al om 8 uur en om half 9 blijven de mensen hangen, Linda zou lager scoren zonder Dushi en nee het kijkcijfer is nog niet veel lager maar WEL lager en dat zal volgende week NOG lager zijn, Dushi is absoluut geen lang houdbaar product. En Jack Spijkerman mag zich ernstig zorgen maken, Na IHVH zappen zodra hij in beeld komt meer dan de helft, 1,1 miljoen maar liefst weg. Als je met een lead in van 2,1 miljoen NOG onder het miljoen schiet dan klopt er echt iets niet.

  Reactie op Chiel: Ik zou zeggen maak zelf eens 40 weken elke week een show van 2 uur, Linda kan het al niet voor elkaar krijgen meer dan 6 showtjes van een uurtje per seizoen te doen, maar met de kijkcijfers van vanavond laat Paul zoals de afgelopen weken weer zien dat er niks mis is met het programma want dan kijken er ineens weer twee miljoen, wie op zaterdag loopt te mekkeren dat ze de show niks vinden moet ook niet op zondag kijken

 70. harmen

  Ik keek altyd naar paul de leeuw, maar het lijkt dat het programma steeds slecher wordt! En dan met die doodskist, bah…. Ik kon er niet om lachen, behalve paul zelf denk ik. Ben halverwege afgehaakt!

 71. Super Grover

  Paul de Leeuw is definitief afgeserveerd. Komt het door het format of alle ellende rond zijn EVA? Pijnlijk. Hij heeft al een keer eerder in een diep dal gezeten met PaPaul…waarschijnlijk gaat het gewoon af en aan met zijn carriere. En nu is het duidelijk ‘af’.

  Daarentegen heeft Wendy de kijker weer voor zich gewonnen na vorig seizoen. Goed voor haar (en haar zwangerschapshormonen, hihi).

  Inderdaad lelijk hoe SBS Shownieuws Ushi&Dushi probeerde te bashen door dat discriminatieverhaal enorm op te blazen. Erg onsportief.

  De kijker straft Hole in the Wall genadeloos af. Over doorgestoken kaart gesproken… Er is NIETS spontaan aan Beau.

 72. Anoniem

  Reactie op Anonymous: het moet toch nog een beetje een verhaaltje voorstellen, over die promo: wat is dat nou weer voor cirkelredenering: natuurlijk laat je in een promo een grappig stukje zien, dat heet marketing: promotiebeleid. Enfin: je hoeft het niet te kijken!

 73. Anoniem

  Reactie op Anonymous: ja, maar jack zit ook tegenover het eredivisie voetbal op 3, wat om half elf begint!!! en gem. (met vorige week) 1,1 miljoen kijkers (17,5% madl. in 6 ) is harstikke goed voor de late night zaterdagavond op rtl4 met voetbal ertegenover, dat halen ze bijna nooit op dat tijdstip.

 74. Donny, de echte

  Absolute dieptepunt-televisie. Het wat-moeten-we-nu-weer-verzinnen straalt er van alle kanten van af. En dan krijg je dit. Fijn dat ze het zelf zo leuk vinden om te doen want een hoop tokkies vinden het kennelijk helemaal geweldig. Toch dankbaar werk…

 75. www.mediafiles.nl.tt

  Hilarisch programma

 76. Axel

  En dan die uitspraak van haar bij het hek van Linda……
  ” met dat goedkope witte busje, dat was niet de goeie approach!” Die uitspraak…..appproooch, hahahahaha ik lig weer dubbel!

 77. marlon

  ik vind het wel een leuk programma, en zekker als je ziet dat de beroemde mensen het echt niet door hebben!! de uitspraken van haar zijn echt wel goed daar kan ik wel om lachen :D. we zullen zien wat er volgede week weer te lachen valt. ik ga kijken dus!!

 78. Anoniem

  Waarom kijken zoveel mensen naar IHVH? Het lijkt mij alleen leuk als je meedoet.

 79. Kika

  Reactie op Casper H.:

  Oooooooh keej geef die 100 euri maar alfaast

 80. Sybolt E.

  Ik heb nog nooit zo’n achterlijk programma gezien (ik hou van Holland komt aardig in de buurt trouwens) Ik blij voor Wendy dat anderen het zo leuk vinden, dan zap ik even verder.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.