Voetbalvrouwen nemen film op in Zuid-Afrika

Geplaatst op za 31 okt 2009 om 12:27Foto: RTLDe RTL-serie Voetbalvrouwen verschijnt in 2010 definitief in de bioscoop. Dat vertelde actrice Lone van Roosendaal vrijdag in RTL Boulevard. Producent NL Film bevestigde in de zomer al aan een filmversie te werken, maar toen was de financiering niet rond. Volgens Van Roosendaal is het de bedoeling dat de film van Voetbalvrouwen in de zomer van 2010 te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen. “Ze zijn er mee bezig. Het gaat draaien om het WK in 2010, dus we gaan het opnemen in Zuid-Afrika.


12 Reacties op “Voetbalvrouwen nemen film op in Zuid-Afrika”


 1. Jeff0

  Dan beginnen ze daar al binnenkort mee!
  Ben benieuwd wanneer GV uit komt!

 2. Franubis

  YES! :D

 3. Fleur

  Mijn hemel, dat moet wel slecht worden. Ik heb gister de serie bekeken en het acteerwerk maar vooral de scripts waren nog slechter dan voorheen. Duidelijk te zien dat RTL flink in het budget gesneden heeft.

 4. Jessica

  Vind Gooische vrouwen toch een stuk leukr…

 5. Timor

  Vind het allebei even leuk en even goed.
  Je hebt nou eenmaal een voorkeur aan echte goede drama bij gooische vrouwen of gemengd drama met humor zoals bij voetbalvrouwen en dat doen ze daar juist zo goed.

 6. :)

  waarom moet je voor deze serie wel betalen op uitzending gemist en niet voor gv?? wanneer is de herhaling

 7. Tim

  VV is veel platter en goedkoper geproduceerd….daarnaast als ik Bas Muys zie haak ik al af….die jongen zit ook in van dei regionale producties, hetzelfde niveau.

 8. Anoniem

  Zou best wel eens kunnen scoren als Oranje meedoet in Z Afrika

 9. Erik

  ik denk dat het best een succes kan worden. een gouden film zit er wel in:).Hoop dat er ook een seizoen 4 gaat komen dan. als de kijkcijfers boven de miljoen gaan zitten en de film goed gaat lopen dan kan dat wel lijkt me. ik bedoel verder heeft rtl ook geen series meer van nederlandse bodem.

 10. tineke

  wat een klungelig gedoe zeg bij vv het lijkt wel een schooltoneelstuk zo onecht allemaal , zo.n jongetje dat op bed ligt zogenaamd in coma met koekjes onder de dekens (hoe kwamen die daar?)
  de hele verhaallijn is zo onrealistisch,ik heb het wel gezien!

 11. Timor

  Reactie op tineke: Moet het perse realistisch zijn dan?

 12. Erik

  Ik heb het gevoel dat een van de dokters met diëgo onder 1 hoedje speelde en dat hij daarom die koekjes had.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.