Telekids meest populaire RTL-programma

Foto: RTLHet kinderprogramma Telekids met Carlo Boszhard en Irene Moors is is het meest populaire RTL-programma in de twintig jarige geschiedenis van RTL. Dat blijkt uit een internetstemming op rtl.nl. Op de tweede plaats eindigde ‘Gooische Vrouwen’, gevolgd door ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ op de derde positie. ‘De TV Kantine’ en ‘Vrienden voor het Leven’ staan in de lijst op de vierde en vijfde plaats. Volgens een woordvoerder van RTL hebben tienduizenden mensen hun stem uitgebracht.

De programma’s die ook in de top-10 staan zijn, van de zesde naar de tiende plek, Baantjer, De Sterrenplaybackshow, All You Need Is Love, De André van Duin Show en RTL Boulevard. “Ron’s Honeymoonquiz, RTL Nieuws, Big Brother, X FACTOR en Het Rad Van Fortuin lagen zeer dicht bij elkaar, maar haalden de Top 10 allemaal net niet“, aldus de persvoorlichter. “De Bauers, Het Spijt Me, De 5 Uurs Show, Barend & Van Dorp en De Vakantieman hadden eerder ook de nominatieronde bereikt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen