SBS 6 in november met ingelaste Undercover in Nederland

Geplaatst op vr 30 okt 2009 om 12:15Foto: SBSSBS 6 komt op zondag 15 november met een ingelaste uitzending van de tv-show Undercover in Nederland met Alberto Stegeman. Hierdoor zal het programma ‘Peter R. de Vries, misdaadverslaggever’ eenmalig komen te vervallen. Welke ont- hulling Stegeman dit keer zal doen in zijn veelbesproken televisieprogramma, wil een woordvoerster van SBS 6 nog niet verklappen. “In de week voorafgaand aan de uitzending zal er meer bekend worden gemaakt over de inhoud“, laat de persvoorlichtster van SBS weten.


25 Reacties op “SBS 6 in november met ingelaste Undercover in Nederland”


 1. JaJa

  Laat me raden… Schiphol.

 2. Chiel

  Met dank aan onze tipgever van tip.nl :)

 3. buis

  Ja ja Albert leverworst Stegeman heeft weer wat . In de week voorafgaand…. beeldschermvervuiling van de ergste soort.
  Uit alle hoeken komen de promo’s op je af ,we gaan weer leren aftellen etc.etc. Er is gelukkig geen sms6-spel bij , dat dan weer wel.

 4. Anoniem

  Gaat over NPO.

 5. Lies

  Peter R. de Vries kondigde deze week al aan dat er een spraakmakende uitzending aan zit te komen van zijn Misdaadverslaggever. Zondag is het zover. Geen nieuwe Joran-uitzending, maar wel een aflevering waarin hij de flitsteams van de KLPD flink te kakken zet. Hoe? Door met de verborgen camera de handhavers van het verkeer te volgen als ze zelf verkeersdeelnemer zijn.

  “We hebben die flitsteams gefilmd als ze de boel afbreken na 4 of 5 uur flitsen en dan volgen we ze als ze terugrijden naar het bureau. Wat je dan ziet. Ze scheuren met een noodgang terug, verkeersregels negerend en soms op zo’n grove wijze, dat als ze zouden worden aangehouden, ze hun rijbewijs kunnen inleveren”, verklapt Peter R. de Vries op radio 538 (…..)

 6. Peter

  Reactie op Lies:

  En wat heeft je reactie met dit onderwerp te maken?

 7. Lies

  Reactie op Peter: Niets Peter helemaal niets.. Ik schaam mij diep dat ik het woord off-topic er niet voor heb geplaatst.

 8. Daan

  Hadden we niet eerder deze week een berichtje over Peter R waarin hij aangaf niets mmer te verklappen voordat de uitzending begint? Dat blijken dus weer eens loze woorden.

  Betreffende Alberto: brrr wat zit ik al in spanning door dit bericht. Wat zou het toch zijn, ik kan er bijna niet meer van slapen. Zucht, al die onzin berichtjes.

 9. Richard2

  Reactie op Lies:

  Dit heb ik al een keer gezien, maar dan tijden en tijden geleden (een paar jaar ofzo). Ik weet niet zeker of dat in het programma van Peter R. was, maar weet zeker dat ik het met de verborgen camera volgen van flitsteams die klaar waren met hun werk al jaren geleden eerder heb gezien.

  Dit ‘spraakmakende’ onderwerp is dus ofwel een ordinaire herhaling van een eerder uitgezonden aflevering, of in ieder geval geïnspireerd op een eerder uitgezonden onthulling van iemand anders.

 10. Anoniem

  Reactie op Chiel: Je bedoeld mij zeker? ;)

  Ja ik zag het ook ineens in de uitzendschema’s staan, ik dacht: laat ik MC eens tippen met een primeur. Zodadelijk staat het ook nog op Telegraaf.nl, want die citeren ook naar harte lust van MC.

  Ik neem aan dat MC ook even navraag heeft gedaan bij SBS, omdat ze een persvoorlichter hebben “gesproken” en anders zien we het wel tegen de tijd wat het wordt…

 11. mark

  Dat wat dus mijn reactie, post 9, ik was dus de tipgever. Geen dank!

 12. Chiel

  Reactie op mark: Inderdaad! (had geen zin om op te zoeken of het Mark of Mart was :) ) En een Anonymous is natuurlijk niet VAN tip.nl

 13. Lies

  Reactie op Richard2:Klopt in 2001 heeft De Vries een soortgelijke uitzending gemaakt met daar in een te hard rijdende 3VO woordvoerder.

 14. Richard2

  Hier het bewijs dat het al eerder door de Vries is uitgezonden: http://www.flitsservice.nl/algemeen/index_html/index_repo.html?http://www.flitsservice.nl/nieuws/html/woudenberg.html Het is gewoon een ordinaire herhaling!! Niks ‘spraakmakende onthulling.’

 15. mark

  Reactie op Chiel: Geen dank hoor! Als ik meer primeurs heb laat ik het wel weten. Maar dat kan iedereen hoor. Gewoon goed googlen… ;)

 16. Valerie

  Alberto is een goeie programmamaker

 17. Anoniem

  ‘Nederland zal in de ban zijn van Alberto Stegeman…. Miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd om nu al het grootse spektakel te aanschouwen. Met Dooske Breugem die de slachtoffers opvangt’ Dit soort berichten gaan we komende tijd krijgen vrees ik ;)

 18. Anoniem

  Zijn de promo’s van domino day eigelijk al begonnen?

 19. Leroy

  Reactie op Anonymous: Als je denkt dat je zulke berichten gaat krijgen, dan kijk je dus wel SBS. Ik snap jouw reactie dan ook niet. Als het je toch stoort, kijk je toch niet? Sommige mensen vergeten echt dat er een knop op de tv zit en er ook nog iets is als een afstandsbediening.

 20. Tim

  SPRAAKMAKENDE, SENSATIONELE, SPANNENDE, UITDAGENDE, GEWAAGDE TELEVISIE WAARVAN NEDERLAND IN DE BAN ZAL RAKEN / GEEN GENOEG VAN ZAL KRIJGEN / HET DE HELE DAG OVER ZAL HEBBEN / NIET OVER UITGEPRAAT RAAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Alsjeblieft Tina, dan hoef je zelf niet meer te brainstormen.

 21. Jaja

  @Richard2

  Dat is geen bewijs, dat is het aanhalen van de uitzending over Woudenberg

  Deze keer zit Peter achter Goos aan en politie die ook niet zo nou neemt met de verkeersregels.

  Niks herhaling, nieuwe aflevering.

 22. Anoniem

  Reactie op Tim: Je weet dat RTL tegenwoordig dezelfde teksten gebruikt in haar promo’s?? Ook pleurt op de meest debiele momenten balken in beeld met het wanhopige gesmeek om kijkertjes en ook bij RTL wil men maar niet snappen hoe dom, debiel, irritant en zielig je als TV bedrijfje overkomt als je ZO wanhopig aan het adverteren bent…

  Reactie op Richard2: Het is geen herhaling, de toenmalige woordvoerder van 3VO kwam behoorlijk in opspraak maar dat was iets anders dan je nu gaat zien

 23. Alberto

  Reactie op Tim: Ehm, Tim, wat zit je precies dwars? Dat je zelf niet (meer) bij de televisie werkt?

 24. James

  Reactie op Anonymous: Precies! SBS6 zou wel heel stom zijn om een herhaling uit te zenden als eerste aflevering van een nieuwe reeks Peter R. Als je de promo’s ziet dan weet je meteen dat het om een nieuwe aflevering gaat. Ik ben erg benieuwd. Denk dat deze aflevering voor veel ophef gaat zorgen, zowel die van Peter als die van Alberto. Doen ze weer top daar in Amsterdam!

 25. Chiem

  ‘Welke ont- hulling Stegeman dit keer zal doen in zijn veelbesproken televisieprogramma, wil een woordvoerster van SBS 6 nog niet verklappen.’

  Dit lijkt wel een regel die door SBS is bedacht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.