Paul de Leeuw zingt met Michael Bublé in Lieve Paul

Geplaatst op za 31 okt 2009 om 15:30Michael Bublé zingt zaterdagavond een duet met Paul de Leeuw in zijn VARA- programma Lieve Paul op Nederland 1. Het gaat om het nummer ‘All Of Me’ van Bublé’s nieuwe album ‘Crazy Love’. De Leeuw heeft genoten van het bezoek van de Canadese zanger. “Ik heb een topmiddag gehad“, vertelt De Leeuw, die Bublé eerder al ontving in Mooi! Weer De Leeuw. In Lieve Paul zijn ook Liesbeth List en Karin Bloemen te gast. “En Adje vult de leegte van Jochem van Gelder op in PrAdjesmakers“, aldus de VARA.


11 Reacties op “Paul de Leeuw zingt met Michael Bublé in Lieve Paul”


 1. Marc

  Wat een héérlijke foto. Ik kijk vanavond. Rawrr.

 2. Sven

  Reactie op Marc:
  jaaaa !! voer me af.. ik wil ‘m op me bruiloft :D:D:D

 3. ano@niem.nl

  Al gaat hij zingen met Barrack Obama dan kijk ik nog niet. Bah! Wat een zelfingenomen man is die De Leeuw zeg. Nu denkt hij zelfs met internatoionale gasten de kijkcijfers nog enigzings op te krikken.

  Het programma is gewoon niet meer te pruimen, steeds weer hetzelfde aan daar kan Bubble niets aan veranderen

 4. Anoniem

  Wanneer gaat dat stomme woord LIEVE van lieve paul eens weg,zo lief is deze geldwolf helemaal niet.

 5. Peter

  Reactie op Sven:

  Heaumeau!

 6. fan

  Ik kijk wel naar Paul.

 7. ramon

  Gewoon kijken en niet zeiken.
  En ook nog Karin Bloemen en Adje!

 8. robbieboy

  Reactie op Peter: Sven, Zo’n beetje iedereen hier is homo. So, get used to it

 9. robbieboy

  Reactie op robbieboy: vorrige berichtje was natuurlijk voor Peter, en NIET Sven. BTW, Die Michael Buble, daar wil ik wel een beschuitje mee eten;)

 10. Anoniem

  Reactie op ano@niem.nl: Wat een onzin dat nergens op slaat. Die internationale gasten waren er altijd al, dat geeft duidelijk aan dat je onzin zit te lullen dus. Ook in MWDL met 2 miljoen kijkers per week had Paul al zeer regelmatig internationale artiesten, ook toen was Michael Bublé al in het programma, Lionel Richie, Kylie Minque, etc etc kortom onzin dus dat dat nu ineens zou zijn om de kijkcijfers op te krikken. Bovendien vroegen vele kijkers om Michael Bublé omdat ze wisten dat hij in het land was.
  NOG dommer is de opmerking dat het programma steeds hetzelfde is, daarmee sla je weer de plank mis, vooral als je ziet dat mensen vinden dat ‘Lieve Paul’ zo anders is dan MWDL en ze zo moesten wennen aan de nieuwe opzet en sommigen nog steeds vragen of MWDL terug kan komen, dan zal er toch wel degelijk verschil in zitten lijkt me, maar verder heeft elke presentator z’n eigen stijl… morgenmiddag (zondag) kun je weer een aflevering van Telekids zien op RTL oh nee wacht het heet nu anders hè? Maar ach het is nog steeds met typetjes en geouwehoer achter een tafel en dat na 20 jaar…

  Maar goed, ga jij lekker AYO AYO AYO AYO AYO AYO AYO AYO AYIO kijken, want ‘me omaatje zeg altijd’ over vernieuwende verfrissende TV gesproken, bij de 2e aflevering viel ze voor de helft al in herhaling en als ze nog één keer over ‘jullie hebben de klokken maar wij hebben de tijd’ begint dan eis ik officieel excuses van Wendy wegens gebrek aan creativiteit. Anderhalf jaar is ze er mee bezig geweest roept ze alsmaar nou echt, dat blijkt nergens uit.

  Reactie op Anonymous: Waarop baseer je de uitdrukking geldwolf en waarom zie ik dat niet van jou over iemand als Wendy van Dijk en Linda de Mol, Patty Brard, Gerard Joling of het miljoen voor Albert Verlinde etc etc Niet aankomen met dat gezeur over belastingcenten want dat is grote onzin, pas als jij echt niet meebetaalt aan commerciele TV mag je die onzin roepen en dat zal nooit gebeuren

  Ik heb vanavond na Paul naar Ushi gekeken en IHVH en dat kan ik echt geen betere tv noemen. Ushi was de eerste 10 minuten gelijk aan vorige week, dan heb je wat mij betreft als omroep al gefaald als je met een programmaatje van een half uurtje al niet in staat bent een geheel nieuwe aflevering te brengen maar nee weer dat onzinverhaal over de jeugd van Dushi wat nergens op slaat, dan komt het Linda verhaal met als enige leuke (net als vorige week met Frans Bauer) de ontknoping, maar ja die heeft RTL (en ook andere omroepen) al zo vaak laten zien dat we dat al wel kennen, je moet als promo niet de clou van een grap ruim tevoren weggeven, dan heb je het als omroep niet goed begrepen, geen wonder dat het zo slecht gaat bij RTL en het personeel acties voorbereid, al het geld gaat op aan die dure BN’ers wat dan weer volgens de kijkers geen enkel probleem is, alleen het salaris van Paul de Leeuw daar mag over gezeken worden, triest…

 11. ano@niem.nl

  Reactie op Anonymous:

  Ach ach is je voorspelling niet uitgekomen ofzo??? Of spoor je niet????

  Paul maakt al jaren hetzelfde en men is dat een keer zat op de zaterdagavond. Na jaren Paul willen de mensen ook wel eens een keer iets geheel anders. RTL slaagt er in om eindelijk weer een gezellige familieavond te maken waar je voor op de bank gaat zitten, zoals de TROS dat vroeger deed met Ron Brandsteder en Van Duin. Men wil gewoon weer de gezellige zaterdagavond terug en daar slaagt RTL op dit moment gewoon in.

  De arrogante kop van Paul met van die misplaatste grappen kennen we nu wel een keer. Mensen zijn klaar met afzeiktv en tv van het niveau, we kunnen nu even niets bedenken dus we nemen een gewillig slachtoffer die we een uur lang in vieze rommel laten baden.
  Nederland is klaar met Adje en Paul en Karin Bloemen moet zich al helemaal niet verbeelden dat ze popolair is bij het Nederlandse publiek, dat is ze dus niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.