Meer kijkers voor Typsich RTL

Geplaatst op za 31 okt 2009 om 11:32Foto: Nick van OrmondtHet programma Typisch RTL van Peter van der Vorst trok vrijdagavond aanzienlijk meer kijkers dan vorige week. De televisieserie waarin Van der Vorst in de twintigjarige geschiedenis van RTL duikt ging vorige week van start met een magere 496.000 kijkers. Deze week wist het programma 862.000 kijkers aan de buis gekluisterd te houden, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van der Vorst: “862.000 kijkers voor Typisch RTL! 360.000 meer dan vorige week. Een stijgende lijn dus. Leuk!


11 Reacties op “Meer kijkers voor Typsich RTL”


 1. Mike

  Ik vind dat er zo weinig tempo en weinig échte hoogtepunten in Typisch RTL te zien zijn. Ik wil meer fragmenten zien die echt iedereen zich nog kan herinneren en een kort en bondige terugblik daarop, in plaats van: ‘Goh, wat waren we nog jong toen. Wat was het allemaal leuk. Het was heel gezellig’.

  Dus meer in een De 10-achtige opzet… Iets meer tempo.

 2. Jos

  Wat is dit voor non-news. Typisch Rtl is een onzin programma. Overigens valt het gebrek aan uitstraling van Van der Vorst steeds meer op. Hij is nogal onzichtbaar in zijn vraaggesprekjes.

 3. Televisiefreaks

  Een leuk programma voor de echte tv-freak!

 4. Chiel

  In dit programma had zoveel meer gezeten. Bijna alle onderwerpen waren het gewoon net niet. Bij Vrienden voor het leven kwam ‘moeder’ voor een groen scherm even wat vertellen. Wie er in meespeelden!!! Alsof niemand dat weet. Verder niks! Ook geen andere acteurs of interviews. En dat bij de eerste comedy op rtl!

  En dan Eigen huis en tuin. Laat je Nico en Rob wat voor een groen scherm zeggen, zijn het maximaal 4 zinnen. Jeej! Dan gtst; leuk achter de schermen en een interview. Maar met 1 iemand, waar het vooral over haar ging en niet over al die jaren gtst. En we zagen maar 1 set achter de schermen. Jammer!!!

 5. Televisiefreaks

  @ Chiel: Goed punt! Ze knallen er wel met een enorme vaart doorheen. Wel super grappig om die moeder uit Vrienden voor het Leven weer eens te zien en natuurlijk ook Nico Zwinkels uit EH&T (wat is die inmiddels oud geworden!). Bij zulke personen (die voor miljoenencijfers zorgden) mogen ze wel iets langer stil blijven staan.

 6. Sven

  Reactie op Chiel:

  helemaal mee eens. Juist minder tempo erin, en langer stilstaan bij ‘toen’.

  Per aflevering 2 programma’s eruit pikken en dat uitgebreid behandelen. Gisteren was hennie huisman te kort voor wat hij heeft betekent voor rtl4. GTST had ook uitgebreider gemogen. waarom geen gesprekje met Joop van den Ende, of Bert van der Veer; die hebben GTST naar nederland gehaald…

  Reinout Oerlemans miste ik ook gisteren… de eerste ‘soaphunk’ van NL, daar moet je wel bij stilstaan vind ik bij een terugblik-programma. En als je geen medewerking krijgt, schrap je het item, dit was vlees noch vis!

 7. Jules Winnfield

  Het programma duurt maar een uur hoor. Stelletje zeikerds ook altijd hier. Als ze langdradig over elk programma gaan doen worden heel wat programma’s overgeslagen omdat er geen plek meer voor is. Is dat wat jullie willen ofzo stelletje azijnzeikers.

 8. Chiel

  Reactie op Jules Winnfield: Volgens mij was het heel opbouwend hierboven. En dan maak je toch wat afleveringen meer of langer?

  Postief is overigens de vormgeving, echt heel mooi! Goede theme-mix ook. In de eerste aflevering geen halve hoofden, mooi aangepast.(gisteren dan weer niet; lelijk!).

 9. Jules Winnfield

  Mensen klagen om het klagen ofzo hier.

  Ik vind het een leuk programma.

 10. Sandra

  Het programma leek een beetje op Typisch 90. Daar had het heel veel van weg.

 11. Rik

  Volgende week met Vrouwenvleugel!!! Ik ben benieuwd!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.