Kijkers Terminator-serie woedend op Veronica

Geplaatst op vr 30 okt 2009 om 12:10

Kijkers van de tv-serie ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ zijn woedend op Veronica. Veel kijkers schakelden donderdag in voor een nieuwe aflevering van de actieserie, maar kregen in plaats daarvan een film te zien. Het tv-station liet maandag namelijk weten te stoppen met de serie vanwege lage kijkcijfers. “De gedachte dat een zender het van zijn kijkers moet hebben is bij Veronica nog niet doorgedrongen“, reageert een boze kijker op de website van Veronica. “Wat een trieste bende.

Veel liefhebbers reageren woest op de beslissing van Veronica. “Eerst wordt de serie al naar een achterlijke tijd verplaatst en nu ineens midden in een serie gewoon stoppen? Wat een wanbeleid bij jullie zeg! Geen Veronica meer voor mij. Zoek het maar uit met die uitgekauwde film die er voor de twintigste keer uitgezonden werd.

Een aantal kijkers willen nu hun abonnement op Veronica Magazine opzeggen. “We zullen ze eens laten zien dat dit oorlog betekent!“, roept een kijker strijdvaardig.
21 Reacties op “Kijkers Terminator-serie woedend op Veronica”


 1. ziggyman

  Nog even wachten en ze hebben via kabelmaatschappijen een Themazender zoiets als RTLLounge ze kunnen namelijk niet achter blijven.. kunnen ze daar hun dure aankopen op klappen…. nu nog een themazender…

 2. BBman

  Totaal geen respect voor de kijkers inderdaad. Zit je middenin deze serie en dan opeens ermee ophouden.
  Een aantal weken geleden deden ze dat ook al met de australische politie serie City Homicide. Ik kan ze wel schieten bij Veronica.

 3. rick

  Terminator: the sarrah connor chronnicles MOET weer terug op de buis

 4. Jules Winnfield

  Sinds Veronica bij SBS zit is het een en al bagger… ik heb mijn abo op Veronica Magazine dan ook allang opgezegd.

 5. Franubis

  ONRESPECTLOOS!

 6. Rent

  Reactie op Franubis:

  Haha, onrespectloos… haha

 7. Bob

  Reactie op Jules Winnfield: De zender en het blad hebben weinig met elkaar te maken anders dan dat ze (nog) dezelfde eigenaar hebben.

 8. mark

  Wanneer komen de resterende afleveringen nu? Een keer late night op de zondagavond zeker na elven en 1 aflevering per week? Daar ben ik toch wel benieuwd naar. Of is de dvd box van deel 2 al verkrijgbaar?

 9. mark

  Ze hadden ook wel met een beetje fatsoen tijdens het begin van de film Legionnaire een balkje in beeld kunnen laten lopen met daarin de tekst dat Terminator vervalt en naar een later tijdstip wordt verschoven. Ik vidn het trouwens ook wel iets voor SBS 6, nu die zender ook de Warner serie Band Of Brothers late night vrijdag herhaalt, past wel tussen 00:00 – 01:00 uur, en dan hoeft niemand te zeuren dat het te laat is want het is toch weekend. Dan nemen ze het maar op…

 10. mark

  Reactie op BBman: Ik kan ze wel schieten, leuke woordspeling, aangezien Veronica toch alleen maar van schieten en tieten is.

 11. Timor

  Vind het wel echt belachelijk dat ze het zomaar stoppen, maar aan de andere kant was seizoen 2 ook wel echt bagger en sloeg het nergens op

 12. Anoniem

  Reactie op Franubis:
  “onrespectloos” –> weet je wel wat je zegt?

 13. Marco

  Het is toch ook wazig en belachelijk dat ze eerst seizoen twee kopen wegens groot succes. Dan achteraf toch niet zo tevreden zijn en het maar opschuiven naar later op de avond, waardoor zeker nog meer mensen afhaken die wat tot na 12 uur moeten opblijven. Nouja totzover is het dan nog wel te doen, want er is altijd nog een video/dvd recorder.

  Maar dan zit je een serie te volgen en dan besluiten ze daar bij Veronica maar eens op een maandag dat het niet genoeg kijkers trekt en meteen maar van de buis haalt midden in een seizoen. Ja dan maak gewoon dit seizoen nog af (zoveel afleveringen waren het nu ook weer niet meer), zodat de mensen die het volgen (waaronder ik ) het ten minste nog af kunnen kijken.

  :S:S:S

 14. Jaja

  ach ja zo zijn commerciele zenders. Die kijken alleen naar de cijfers en niet naar de kijkers. En series worden dus te pas en te onpas verplaatst en van zender getrokken. Je kan series beter op DVD kijken of van het net trekken.

 15. TwanDS

  Laat ze dat cqc er ook maar afhalen, of moeten we wachten tot eind dit jaar wanneer eyeworks gaat omvallen..

 16. Jules Winnfield

  Reactie op Jaja:

  Ja gelukkig doet de publieke omroep dat niet he? Stel je voor dat ze ONM van de buis zouden halen omdat de kijkcijfers te laag waren…

  On nee wacht….

 17. Hans

  Lekker downloaden die handel! Kan je rustig kijken zonder reclame.

 18. Mike

  Maakt niet uit, die serie duurt toch maar 2 seizoenen… Ze zijn ermee gestopt in amerika wegens jawel te slechte kijkcijfers

 19. Mark Korenwolf

  :-(

 20. Hylke

  Het is niet de eerste keer dat ze dit doen. Een serie helemaal ophemelen en dan cancelen. Kent iemand Will Traveler nog? Stopte ook op een hoogtepunt.

  Toen was er ook nog een serie met een soort buitenaards DNA dat mensen overnam en ze speciale gaven gaf of zoiets. Ik kan me de naam niet meer herinneren helaas maar ik weet wel dat ook die serie zomaar gecanceled was. Veronica had zelf hun hele logo en layout om de reclames in dezelfde stijl etc. aangepast.

  Voortaan als een serie op Veronica mij interesant lijkt ga ik het inderdaad maar downloaden en in één week kijken. Hoef ik niet steeds een week te wachten op een nieuwe aflevering en ben ik ten minste verzekerd van een eind aan een serie. DVD’s vindt ik zonda van het geld aangezien ik alles maar een keer kijk en ik kijk te weinig voor een videotheek lidmaatschap. Dus dan maar op de oneerlijke manier.

 21. Gerrit den Bovelaer

  Reactie op Jules Winnfield: Dat heeft de omroep (in dit geval BNN) toch niet zelf gedaan! Wat een onzinopmerking.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.