Kijkers Terminator-serie woedend op Veronica

Kijkers van de tv-serie ‘Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ zijn woedend op Veronica. Veel kijkers schakelden donderdag in voor een nieuwe aflevering van de actieserie, maar kregen in plaats daarvan een film te zien. Het tv-station liet maandag namelijk weten te stoppen met de serie vanwege lage kijkcijfers. “De gedachte dat een zender het van zijn kijkers moet hebben is bij Veronica nog niet doorgedrongen“, reageert een boze kijker op de website van Veronica. “Wat een trieste bende.

Veel liefhebbers reageren woest op de beslissing van Veronica. “Eerst wordt de serie al naar een achterlijke tijd verplaatst en nu ineens midden in een serie gewoon stoppen? Wat een wanbeleid bij jullie zeg! Geen Veronica meer voor mij. Zoek het maar uit met die uitgekauwde film die er voor de twintigste keer uitgezonden werd.

Een aantal kijkers willen nu hun abonnement op Veronica Magazine opzeggen. “We zullen ze eens laten zien dat dit oorlog betekent!“, roept een kijker strijdvaardig.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen