Frans Bauer niet blij met uitspraak Paul Witteman

Geplaatst op za 31 okt 2009 om 14:39Frans Bauer was vrijdagavond in Pauw & Witteman niet te spreken over een zeer gewaagde uitspraak van talkshowhost Paul Witteman. Bauer legde in de show uit dat hij veel weet over zijn optredens, zoals het aantal rolstoelplaatsen. “Is dat meer dan de helft?“, vroeg Witteman. Bauer was niet blij met deze belediging van zijn fans. “Ik vind het niet leuk dat je dat zegt.” Daarop bood Witteman direct zijn excuses aan. “Sorry. Het was absoluut niet zo bedoeld. Ik bied daar bij deze mijn excuses voor aan.


17 Reacties op “Frans Bauer niet blij met uitspraak Paul Witteman”


 1. Jeff0

  Ze maken zich niet bepaald populair deze week! WEG ERMEE!

 2. Vanessa

  De heer Witteman is een vakman met veel ervaring, hoogbegaafd man echte presentator. Frans Flauw is een zelfingenomen wat een verschrikkelijke mens. Paul heeft netjes excuus aangeboden en JA het was zijn intetie totaal niet!

 3. Joop

  Witteman haalde lichamelijke gehandicapten en verstandelijk gehandicapten door elkaar. Met die laatste groep behaal je die 50% immers ruimschoots.

 4. Anoniem

  Ja, het niveau is niet altijd even hoog. Barend en van Dorp zouden dat niet zo snel zeggen. En wat mij opvalt is dat Dhr. Bouwer op zulke momenten altijd veel meer klasse heeft dan de mensen die zo uit de hoogte doen.

 5. Anoniem

  Ecuus het is Bauer, je kan zien dat ik geen fan ben. Maar ik heb wel een bewondering voor Frans.

 6. Arieh

  Ik zat te lachen voor de TV gisteren. Grote kans inderdaad dat hij het niet zo bedoelde, dus waar hebben we het over. En ook al bedoelde hij het wel zo, so what. Dat lichtgeraakte dramatische gezeik direct weer zeg.

 7. Raad Eens!

  OK, Witteman flapte er een grapje uit, en excuses aangeboden, dan is het toch goed. Dat vind ik pas klasse en trouwens Een figuur als Paul de Leeuw neemt al jaren minderheden en lichaamlijk gehandicapten in de zijk, en heb nog nooit excuses gemaakt.
  Frans Bouwer is wel heeeeeel gauw op zijn teentjes getrapt, en na dat Paul Witteman zijn excuus had aangeboden moet hij niet meer zeuren of huilen.

 8. yossarian

  Tsja. Witteman heeft direct excuses aangeboden, keurig in de uitzending nog wel. Ik zou zeggen: zand erover. Next.

 9. Bas v.d Kimme

  Was inderdaad geen verstandige opmerking,
  maar goed de excuses zijn eerlijk aangeboden dus
  dan moet het ook een keer klaar zijn.

 10. TV

  Witteman is een sukkel, omdat hij dacht met deze opmerking even makkelijk te kunnen scoren. Minderwaardige grappen over gehandicapten maken is echt heel laag en het maken van een excuus is heel makkelijk om te doen. Ik vraag mij dan ook af of hij dit excuus echt meende. Misschien kan hij samen met Paul de Leeuw gaan optreden?

 11. Bart

  Ik vind het wel een aardige grap !

 12. whoo

  Reactie op Bart: Sterker nog,, het is waar

 13. Ad Kritische Kijker

  Ach ook een topper vliegt wel eens uit de bocht. Wel direct zijn excusus aangeboden.

 14. Denise

  Hij maakte inderdaad een fout hier. Het feit dat hij gelijk daarna zijn excuses aanbood zegt genoeg over hem. Heel netjes!

 15. Anoniem

  Reactie op Raad Eens!: Wat een onzin, noem eens 3 recente gevallen waar Paul de Leeuw dit deed… als hij het jarenlang doet moet je er wel 40 kunnen noemen dus 3 is geen enkel probleem, kom maar op…

 16. Anoniem

  Reactie op Jeff0: Laten we wel wezen, hoe onbeschoft is Gordon wel niet op RTL en dat zonder excuses, om dan gelijk te roepen ‘Weg Ermee!’ nou een misplaatste grap is een beetje dom, zo beschouwd had Gordon nooit binnen een straal van 50 kilometer van welke TV camera dan ook mogen komen want die heeft nog nooit anders gedaan dan mensen de grond in trappen, voorbeelden? Al zijn programma’s.

 17. d'amsterdammertje

  Frans liet zich anders ook onbehoorlijk uit over Borsato. Alsof hij dagelijks inzage had in wat Borsato wel en niet wist van de activiteiten van het mannagement. Feans is een komiek zoals hij slecht acterend een paar tranen liet zien tijdens een eerdere uitzending en net deed alsof hij niets door had bij wendy van Dijk. Frans valt nog eens heel erg door de mand.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.