Veronica viert 15-jarig bestaan Friends

Foto: SBSVeronica viert het 15-jarig bestaan van Friends met twee speciale themaweken, waarin dubbele afleveringen van de komedieserie worden uitgezonden. Dat heeft het tv-station dinsdag laten weten. De Friends-weken zijn van 19 oktober tot en met 20 november. “Van maandag tot donderdag kunnen fans vanaf 19.30 uur genieten van een dubbele aflevering van de vrienden. De weken worden afgesloten met een top 5 van de meest populaire afleveringen van deze sitcom“, zo legt een zegsvrouw uit.

Toen Friends in 1994 voor het eerst in de Verenigde Staten werd uitgezonden, wist niemand dat de comedy over de zes vrienden zo enorm zou aanslaan. “De lijst van prestigieuze prijzen die de serie heeft gewonnen is enorm en de best bekeken aflevering trok bijna 53 miljoen kijkers in de VS. Bij Veronica is de serie al jaren te zien en Friends wordt nu nog steeds heel succesvol uitgezonden door de zender.

De serie kwam de afgelopen week weer in het nieuws, omdat de hoofdrolspelers van Friends akkoord zijn gegaan met het maken van een filmversie van de comedy.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen