RTL Boulevard vrijdag in het teken van 20 jaar RTL

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan en Albert Verlinde staan op vrijdag 2 oktober uitgebreid stil bij de 20ste verjaardag van RTL in een speciale aflevering van RTL Boulevard. De derde kruk achter de Boulevard-desk zal afwisselend door verschillende RTL- gezichten worden bezet. Bovendien laten tv-iconen Joop van den Ende en John de Mol in een uitgebreid interview hun licht schijnen op 20 jaar RTL. “En met ex-RTL Nieuws-presentator Jeroen Pauw wordt teruggeblikt op zijn eerste uitzendingen en zijn tijd bij RTL 4.”

Op 2 oktober 1989 begon RTL in Nederland met haar uitzendingen, wat tevens de start was van commerciële televisie in Nederland. Irene Moors, die vrijdag ook 20 jaar in dienst is bij RTL, zal vrijdag samen met Carlo Boszhard aanschuiven om na te praten over het succes van programma’s als Telekids.

Ook GTST-acteurs zoals Charlotte Besijn schuiven aan, evenals 5 Uur Show-coryfee Viola Holt. Met Hennie Huisman kijkt RTL Boulevard terug op zijn Soundmixshow, Surprisehow en Mini Playbackshow en ook Caroline Tensen komt aan het woord.

RTL Boulevard is vrijdag vanaf 18.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen