Nederlandse priester krijgt eigen tv-programma

Foto: RKKRoderick Vonhögen (41) wordt de eerste Nederlandse priester met een eigen televisieprogramma. Vonhögen zal in het RKK-programma Katholiek Nederland TV wekelijks actuele zaken bespreken die spelen in de Rooms-katholieke Kerk. Hij wordt ook wel de ‘iPodpriester’ genoemd. “Vonhögen verwierf de laatste jaren grote bekendheid in Nederland en de Verenigde Staten met zijn podcast Daily Breakfast“, aldus de RKK. De tv- show is vanaf 14 oktober iedere dinsdag om 17.10 uur te zien op Nederland 2.

6 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Hans
september 30, 2009 18:31

Reactie op Frank: Jongeren die zich niet thuis voelen bij David Maasbach? Heb je de muziek en onderwerpen van dat programma weleens gehoord / gezien? Lijkt me vrij jong. Ook geen witte boordjes of zwarte kousen. Niet dat daar iets mis mee is, maar lijkt me gewoon niet iets voor jongeren.

Gast
Frank
september 30, 2009 17:56

Helemaal eens met Newhouse. Er zullen niet veel jongeren zijn, die zich thuis voelen bij David Maasbach. Roderick Vonhögen zal daar wel voor kunnen zorgen.
Goed van RKK dat ze het weer aandurven om een priester aan het woord te laten!

Gast
Newhouse
september 30, 2009 14:41

Reactie op Bas v.d Kimme: Roderick is een perfecte keus ! Veel beter dan dhr Bodar.
Roderick weet een link te leggen tussen de kerk en de moderne tijd: tot noch toe heb ik dit niemand anders (goed) zien doen. Ik volg zijn podcast al tijden, iets dat voor een niet-gelovig persoon vrij uniek te noemen is.

Roderick: mijn zege heb je, veel succes bij de RKK !

Gast
Bas v.d Kimme
september 30, 2009 14:40

Nou had dan Antoine Bodar genomen.

Gast
Hans
september 30, 2009 13:29

Ieder z’n meug. Ik luister liever naar David Maasbach op SBS 6.
http://www.mediacourant.nl/?p=6693

Gast
Lies
september 30, 2009 12:43

PowNed toegelaten tot het bestel: 3 positieve adviezen
Wakker NL: 2 positieve adviezen

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen