KRO laat rijke Nederlanders leven als dakloze

De KRO komt met een Nederlandse ver- sie van het Britse format Filthy Rich and Homeless. In ‘Stinkend Rijk’ verruilen vijf welgestelde mensen hun luxe leven voor een leven op de straat. Tien dagen lang ervaren zij hoe het is om dakloos te zijn. Volgens een woordvoerster van de KRO is het de bedoeling dat de eerste afleve- ring van Stinkend Rijk al in het voorjaar van 2010 te zien is. Over de precieze invulling van de realityserie is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat Skyhigh TV het programma gaat produceren.

13 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
mark
september 30, 2009 14:20

Origineel hoor, was al een Mel Brooks film 20 jaar terug: Life Stinks.

Gast
Bjorn
september 30, 2009 12:17

Reactie op Anonymous: Ik hou persoonlijk van ondernemende mensen, en als dat commercieel is, waar u zo minachtend over praat, dan bent u waarschijnlijk werkzaam (als u werkt) bij de overheid!
Liever commercieel dan al overheidsinstellingen die gesubsidieerd worden door het enge Den Haag.

Uw opmerking over het extra belastinggeld wat het de PO gaat kosten zonder commercieele reclame (ster) is NOG DOMMER DAN DOM.
Gewoon een of twee zenders opdoeken en klaar ben je.

Leve de ondernemer, weg met het hand ophoudende (linkse) gedrag!

Gast
Paul
september 30, 2009 09:17

Was te verwachten dat er tientallen programma’s zouden komen met de crisis als thema. De KRO komt als laatste met het slechtste idee. Is ook wat waard.

Gast
Erik E
september 29, 2009 23:31

feit dat het 10 dagen duurt zegt toch al genoeg… Semi rijkaards die beetje op tv komen om er nog als semi BN-ers uit te komen , pffff zou wel eens leuk zijn als de belastingbetaler eens mocht stemmen over programma’s wel of niet( hoewel..) Nou in ieder geval dit soort op entertainment georienteerde tv lijkt me het net verkeerd eerst eens een pilot te laten zien en dan bepalen of het wat wordt… De rest mag de CO doen, die halen de zooi er wel weer vanaf als het niet scoort…

Gast
D@@N
september 29, 2009 23:09

Ik zie hier een Secret Millionaire of Effe Geen Cent Te Makken… Erg origineel dus: NOT.

Gast
Ivo
september 29, 2009 19:19

Remake van de ook al door RTL Productions gemaakte NL versie van Secret Millionaire. Zal nu vast wel weer gaan scoren omdat het op de ‘volkse human interest’ omroep KRO wordt uitgezonden ..

Gast
Johan
september 29, 2009 18:59

zeker met Marco Borsato en Rick Engelkes

Gast
Anoniem
september 29, 2009 18:44

Reactie op Jochem: pff altijd dat overbodige gezeur over ‘onze belastingcenten’ van mensen die het wel prima vinden vele malen meer geheel vrijwillig af te dragen aan de commercieeltjes met het ZOGENAAMD gratis TV aanbod. Als je je dan zo druk maakt over ‘onze belastingcenten’ kijk dan eens naar dat zootje ongeregeld in Den Haag, de miljarden die naar de banken gingen waarvan een groot deel (honderden miljoenen) regelrecht voor torenhoge bonussen is gebruikt, en wat denk je van al die subsudie voor toneelstukken die velen van ons nooit zullen zien, drugsverstrekking aan verslaafden etc etc
Vaak zitten mensen te zeuren dat de publieke omroep ook reclame uitzend een opmerking die NOG dommer is, zouden ze dat niet doen hadden ze nog meer belastinggeld nodig hebben, nu doen ze het voor een deel net zo als de overgewaardeerde commercieeltjes, dat zou toegejuigd moeten worden, dan is dat deel in elk geval ‘gratis’, ookal betalen we dat ook, maar via de reclame is het immers opeens niet erg.

En inderdaad, dit is heel iets anders dan Secret Millionaire

Gast
Bertje
september 29, 2009 17:32

Het is een ander programma dan “secret millionair”, maar dat weten de ‘experts’ dan weer net even niet. Sara Ferguson baarde nogal opzien in de engelse versie

Gast
Joost
september 29, 2009 17:25

Dit programma was ik geloof op de BBC 3 te zien. Er was ook een versie met bekende Britten gemaakt.

Gast
Puk
september 29, 2009 17:20

Die slappe in elkaar geknipt en geplakte emo tv keek ik op de co niet en op de po dus ook niet.

Gast
Jochem
september 29, 2009 17:18

Errug orgineel allemaal, op de CO was het uiteraard bagger geweest maar omdat het op de, met zuurverdiende belastingcentjes gesubsidieerde, PO is zal het voor ons aller PO-fanbois allemaal wel weer prima te pruimen zijn. ;)

Gast
Mike
september 29, 2009 17:14

Secret Millionaire bij de KRO. Lijkt me een leuk programma. Alles is afhankelijk van het net. Op Nederland 1 scoort het en op Nederland 2 en 3 niet.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen