Henkjan Smits verloot Popstars-wildcard in aparte tv-serie

Foto: SBSHenkjan Smits gaat een wildcard voor de liveshows van Popstars verloten in een vierdelig programma op SBS 6. Dat heeft het tv-station dinsdag laten weten. In ‘Popstars: De Wildcard’, dat vanaf zaterdag 17 oktober te zien is, krijgen kandidaten die weggestuurd zijn tijdens de voorrondes nog een kans. “Henkjan Smits gaat op pad en nomineert namens de voltallige jury een aantal deelnemers voor de wildcard. De deelnemers worden overvallen op een onbewaakt moment“, zo vertelt een zegsvrouw.

Het is erop of eronder voor de kandidaat die verrast wordt door juryvoorzitter Smits. “Ter plekke mag deze persoon nog één keer auditie doen“, vertelt de woordvoerster.

Popstars: De Wildcard is vanaf 17 oktober vier zaterdagen lang tussen 20.00 en 20.30 uur te zien op SBS 6. Voorafgaand aan de uitzending van Popstars op vrijdag 20 november wordt de finale van ‘Popstars: De Wildcard’ uitgezonden. “De kijker beslist welke deelnemer toch nog een plek krijgt in de live shows van Popstars.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen