Frits Bom heeft geen spijt van kritiek op Catherine Keyl

Frits Bom heeft geen spijt van zijn felle kritiek op Catherine Keyl. De voormalige Vakantieman staat nog volledig achter zijn recensie van Let’s Dance, waarin Keyl een dansact opvoerde. “Je moet het artikel helemaal lezen, want dan zie je dat de redenering anders is. Die is echt zo slecht niet. Op een gegeven moment moet je je afvragen of het nog zin heeft voor je eigen leven als je aan dit soort onsmakelijke dingen meedoet. Er komt een moment dat het leuk geweest is“, aldus Bom op Radio 538.

Het voormalig RTL-gezicht Frits Bom vertelde ook dat hij twijfelt of de opbrengst van Let’s Dance wel volledig naar het goede doel gaat. Hij herinnert zich ondertussen dat RTL hem ooit wilde betalen als hij geen kritiek zou geven op de activiteiten van RTL. “Toen ik wegging bij RTL, kreeg ik van Unico Glorie een bedrag van 300.000 gulden aangeboden als ik voor de rest van mijn leven mijn mond zou houden over RTL en geen kritiek zou hebben. Dat heb ik uiteraard geweigerd deze dwaze dwangsom. Maar dat is destijds al breed uitgemeten in de media. Het was zo absurd.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen