Evert Santegoeds: ‘Beau heeft lange tenen’

Evert Santegoeds snapt niet goed waarom hij vorige week een veeg uit de pan kreeg van Beau van Erven Dorens. Van Erven Dorens noemde de presenta- tor van Shownieuws een ‘fucker’ en een ‘eikelbijter’, omdat hij beweerde dat zijn Veronica-show CQC zou stoppen. “Die mensen hebben allemaal van die lange tenen. Paul de Leeuw, Beau en Gordon is ook zo iemand. Als je iets over hen zegt, staan ze op hun achterste benen en dan wordt er gescholden“, zegt Evert op Radio 538.

Santegoeds vindt de reactie van Van Erven Dorens overdreven. “Wat ging hij tekeer, zeg. Ik zei: ‘Als het niet aantrekt, dan zit hij in de gevarenzone en heeft hij nog twee weken’. En wat gebeurt er, het trekt aan. Als het vrijdag weer goed is, dan heeft hij in ieder geval weer uitstel van executie“, vertelt hij. “Maar het was natuurlijk niet briljant de eerste aflevering. Zo raar is het niet als iemand roept dat je in de gevarenzone zit als je 160.000 kijkers trekt. Daar dacht hij anders over. Toen was ik een eikelbijter.”

Toch neemt de hoofdredacteur van weekblad Privé de reactie van Van Erven Dorens met een korreltje zout. “Beau is al wat boos geweest het afgelopen jaar. Boos op Erland Galjaard, boos op Rick Engelkes. God, wat kan die man zich opwinden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen