Christmas Station van Sky Radio terug op internet

Foto: SkySky Radio The Christmas Station is vanaf donderdag 1 oktober weer te beluisteren via internet. Hoewel het nog 85 dagen duurt voordat het Kerst is, is er volgens Sky Radio veel behoefte aan de kerstzender. “Sky Radio werd overstelpt met verzoeken om weer met de The Christmas Station te beginnen om volle- dig in de kerststemming te komen“, zegt een woordvoerster. “Vanaf morgen kan heel Nederland weer afstemmen op The Christmas Station en genieten van de mooiste kersthits ooit.”

Op Sky Radio The Christmas Station zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week de leukste kerstsongs te horen. “Van ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey tot ‘Do They Know It’s Christmas’ van Band Aid en natuurlijk zal ook ‘Rudolph The Red-Nosed Reindeer’ van Ray Coniff niet ontbreken“, aldus de zegsvrouw. “Sky Radio The Christmas station biedt haar luisteraars een ‘all christmas’-programmering. Naast alle bekende kerstklassiekers is er ook ieder uur actueel nieuws te horen.

Volgens Sky Radio was het kerststation vorig jaar al succesvol. “Vorig jaar was het enige echte kerststation een groot succes met ongeveer 250.000 unieke luisteraars.

Sky Radio The Christmas station is te beluisteren via Skyradio.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen