Catherine Keyl teleurgesteld in Frits Bom

Foto: Roy BeuskerCatherine Keyl is bijzonder teleurgesteld in Frits Bom, die in een televisierecensie duidelijk liet blijken niet gecharmeerd te zijn van de presentatrice. Bom vindt Keyl een ‘aftakelende BN’er’ die maar niet meer op televisie moet komen. “Ik ben twee jaar geleden gestopt met een dagelijkse talkshow bij MAX. Ik ben zelf gestopt, niemand heeft mij weggestuurd. Mag ik alsjeblieft af en toe eens een keer te gast zijn in een programma? Dat doe ik graag en dat vind ik leuk. Nou en?”, aldus Keyl in Boulevard.

Bom vond Keyls optreden in Let’s Dance geen vertoning. “Ik heb het gedaan omdat het voor Kika is, voor kinderen die kanker hebben. Ik heb gratis meegewerkt en dan is het gewoon heel jammer dat je erna zo’n emmer shit over je heen krijgt“, vertelt de tv-presentatrice. “Misschien viel er een oude rekening te vereffenen of zo. Ik heb geen idee, maar ik ga verder niet reageren op reacties van zure bommen.

Ik had me een hoop sores voorkomen als ik het niet had gedaan, maar er zijn zoveel mensen die plezier hebben gehad zaterdagavond. Daar ging het toch om.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen