Britse televisie start zoektocht naar ouder topmodel

De makers van Britain’s Next Top Model gaan nu ook op zoek naar een iets ouder topmodel. Vrouwen van boven de 40 die altijd al model hebben willen worden, kunnen zich opgeven voor de nieuwe tv- serie ‘Kitchen Sink To Catwalk’. Uiteindelijk gaan zes vrouwen de strijd met elkaar aan op de catwalk en tijdens fotoshoots. “We willen de mensen eraan herinneren dat vrouwen van 40 ook ‘fab’ kunnen zijn. Kijk naar Cindy Crawford, Carla Bruni of Yasmin Le Bon“, zegt producent Marty Redman.

Volgens Marty Redman wordt de zoektocht naar een ouder topmodel wel wat minder ‘bitchy’ dan Britain’s Next Top Model. “Het wordt meer een makeover show met opbouwende kritiek. De modellen zullen elkaar waarschijnlijk niet afslachten.

Kitchen Sink To Catwalk is vanaf 2010 te zien op The Biography Channel.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen