Televisieshow Waar Is Elvis?! in première op RTL 4

Foto: William RuttenGordon en Jamai presenteren vanavond de eerste aflevering van de nieuwe show Waar Is Elvis?!. De uitzending begint om 20.30 uur op RTL 4. In de show, waarin ook wekelijks een voorproefje te zien is van de nieuwe Joop van den Ende-mu- sical over Elvis Presley, wordt gezocht naar een Elvis-kenner en Elvis-kunner. Producent Paul de Leeuw geniet van de opnames. “Ik ben heel blij. Niet alleen met het programma, maar ook met het superteam en de goede sfeer. Ik ben trots op EVA“, vertelt hij.

Paul de Leeuw is tijdens de opnames druk bezig achter de schermen. Zo is hij onder meer de publieksopwarmer. “Het grappige aan werken achter de schermen in plaats van ervoor, is dat je zoveel lol hebt met de mensen die normaal aan Mooi Weer De Leeuw meedoen. Daar heb je nu meer tijd voor. Ik loop een beetje rond en praat wat hier en daar. Ik babbel en hou Gordon en Jamai strak!”

De Leeuw besluit: “Het is absoluut een gezellig vrijdagavond-programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen