Froukje laat atletische kunsten zien tijdens live-uitzending

Froukje Jansen werd dinsdag tijdens de uitzending van De Zomer Draait Door tot haar eigen grote verrassing naar buiten gestuurd door illusionist Hans Kazan om een acrobatische sprong te laten zien. Ruim tien jaar geleden was Jansen de assistent van illusionist Hans Kazan en moest ze regelmatig de flik-flak doen.  “Nee, wat gemeen! Ik was toen 18. Ik ben nu 32. Dat meen je niet, jezus!“, riep Jansen uit tijdens het live-programma. “Ik heb nu een heel lelijke vleeskleurige bh aan. Wat jammer.”

Hans Kazan was dinsdag te gast in De Zomer Draait Door. “Dat vind ik zo leuk aan Art. We hebben samen hier buiten op straat een rode loper neergelegd. We gaan er met de camera naar toe en dan doe jij je grote schoenen uit. Dat doen we!”

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Kazan en Jansen samenwerkten. “Het is nog nooit naar buiten gekomen. Wij deden een goocheltruc. Als ik een bekend iemand tevoorschijn moest toveren, bijvoorbeeld een directeur van een bedrijf, dan hadden we een speciale truc. Dan kwam Froukje het podium op en deed ze een gigantische flik-flak en over de kop heen. Dan ging ze in een soort kas. Zij was weg en dan stond de speciale gast daar“, vertelde Kazan in het programma.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen