Capawards 2009 eind augustus live vanuit Amersfoort

Foto: Nico KroonLucille Werner en Jaap Jongbloed presenteren de TROS-show Aan Talent Geen Gebrek: Uitreiking Capawards op vrijdag 28 augustus live vanuit theater De Flint in Amersfoort. De uitzending begint dan om 21.25 uur op Nederland 1. Nadat het publiek via internet mocht stemmen op hun favoriete kandidaat, zijn nu de negen finalisten bekend. De uiteindelijke winnaar zal namens het Revalidatie- fonds een jaar lang mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte vertegenwoordigen.

De finalisten in de categorie ‘Fysiek’ zijn Bibian (36), Jacques (40) en Nicole (34), in de categorie ‘Cultuur’ zijn Bianca (33), David (26) en Judith (42) gekozen, terwijl in de categorie ‘Carrière’ Arthur (36), Jacco (28) en Col (63) zijn overgebleven. “Het programma is een unieke show voor alle leeftijden en laat zien dat mensen met een fysieke beperking verder gaan waar anderen stoppen. Ze putten kracht uit datgene wat wel kan in plaats van wat niet kan. De getalenteerde genomineerden laten zich niet tegenhouden door hun handicap“, laat de TROS weten.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen