Anita Witzier: ‘Christenen van de Waarheid pervers’

Foto: Patricia SteurAnita Witzier noemt de leider van de organisatie Christenen van de Waarheid “pervers”. Voorzitter Jan de Bruin riep na de aankondiging van Witziers nieuwe tv- programma BlootGewoon dat het moreel verval bij de KRO is ingetreden. “Dan zegt er zo’n meneer van die club doodserieus bij Shownieuws dat jongens die poster dan wel eens in hun kamer kunnen ophangen en dat die bepaalde gevoelens kan opwekken. Dat geeft toch alleen maar aan hoe pervers hij zelf is“, aldus Witzier in het AD.

Witzier ging ter promotie van BlootGewoon ook naakt op de foto. Witzier: “Die foto heeft helemaal niks met seks te maken. De jeugd heeft echt wel andere middelen om aan haar trekken te komen, daar hebben ze mij niet voor nodig. Bovendien, om je Christenen van de Waarheid te noemen… Zo hoogmoedig was Jezus zelf niet.

In BlootGewoon gaan tien groepen mensen uit de kleren voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot. De meest bijzondere foto’s worden gekozen door een vakjury en de kijkers. Deze komen op een unieke naaktkalender die vanaf 30 juli verkocht wordt in de KRO webwinkel. De opbrengst wordt verdeeld over de winnende goede doelen.

BlootGewoon is donderdagavond voor het eerst te zien, om 21.30 uur op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen