315.000 kijkers voor Criminal Minds


De kijkcijfers van woensdag 29 juli 2009 (SKO)

Criminal Minds (Veronica, 20:30) – Vanaf woensdag 2 september komt Veronica met de nieuwste afleveringen uit het vierde seizoen van Criminal Minds, dat woensdag in de herhaling door 315.000 mensen (madl: 7.2%) werd bekeken. Bovendien is ook een vijfde seizoen op komst in Amerika. “De schrijvers van de serie Criminal Minds hebben na vier seizoenen nog genoeg stof voor een nieuw seizoen. Het vijfde seizoen wordt in september in Amerika uitgezonden“, aldus Veronica.

De zegsvrouw van Veronica vervolgt: “Met vijf nominaties voor de serie, waaronder een Emmy Awardnominatie, en vijf gewonnen prijzen, is het een van Amerika’s successeries. Ook in Nederland is de serie een succes, begin maart was het programma marktleider met een marktaandeel van 16%. Om deze reden zal ook seizoen vijf door Veronica uitgezonden worden.

On Air (NCRV, Ned3, 19:31) – De derde aflevering van het programma On Air werd woensdagavond door 269.000 mensen (madl: 7.2%) bekeken. De eerste aflevering van On Air trok maandag 375.000 kijkers, terwijl de tweede uitzending op dinsdag door 213.000 mensen bekeken werd. Presentator Harm Edens liet woensdag weten zich nog geen zorgen te maken over de kijkcijfers. “We zijn pas twee dagen bezig, de eerste week zit er nog niet eens op. Ik maak me geen zorgen.

Sporting Lissabon – FC Twente (NOS, Ned3, 21:39) – FC Twente is de derde voorronde van de Champions League goed begonnen. Het speelde woensdagavond in de Portugese hoofdstad Lissabon met 0-0 gelijk tegen Sporting Portugal. “Het was vandaag een zeer goede prestatie, zeker omdat we meer dan een uur met tien man speelden“, aldus coach McClaren van FC Twente. “De spelers hebben een heroïsche strijd geleverd. Wat organisatie, discipline en inzet betreft hebben we het geweldig gedaan.” Sporting Lissabon – FC Twente trok 943.000 kijkers (madl: 20.9%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen