Zomerhit van 2008 ‘Groeten van MAX’ terug op televisie

Geplaatst op ma 29 jun 2009 om 17:04Foto: KippaSybrand Niessen presenteert vanaf deze avond een nieuwe serie afleveringen van het programma Groeten van MAX. Met ruim anderhalf miljoen kijkers midden in augustus was de consumentenrubriek de zomerhit van 2008. “De trend was ge- zet en in navolging hiervan kwam SBS met het programma ‘Red mijn vakantie’“, vertelt een woordvoerster van MAX. Ook in het nieuwe seizoen, om 21.10 uur op Nederland 1, zal Niessen vakantieleed proberen op te lossen. De nieuwe serie duurt tot en met 18 augustus.


9 Reacties op “Zomerhit van 2008 ‘Groeten van MAX’ terug op televisie”


 1. Mart

  Bij mij in de gids staat dat er een HH komt. Zal wel een foutje zijn. Nu alle programma´s gestopt zijn is de maandag een film avond geworden voor mij. Maarja dit is wel een erg leuk programma. Vorig jaar zat er ook nog een programma achter met een reis naar marokko, weet niet meer hoe dat heet. helaas nu alleen groeten van max. Maarjah misschien toch maar een film en dit via uitzendinggemist.

 2. Mart

  Bij mij in de gids staat dat er een HH komt. Zal wel een foutje zijn. Nu alle programma´s gestopt zijn is de maandag een film avond geworden voor mij. Maarja dit is wel een erg leuk programma. Vorig jaar zat er ook nog een programma achter met een reis naar marokko, weet niet meer hoe dat heet. helaas nu alleen groeten van max. Maarjah misschien toch maar een film en dit via uitzendinggemist. Als spoorloos begint kijk ga ik wel kijken maar memories boeit mij echt niet.

 3. maurice

  zomerhit, zo uitzonderlijk was het toch ook weer niet!

 4. Timor

  Ik vond het programma te traag.
  Hield het niet vol om te blijven kijken

 5. Johan

  KlaagTV, dat loopt wel in NL

 6. Johan Moerman

  De erkenning van Tros wordt ingetrokken als de omroep de regels van de mediawet blijft negeren. Dat schrijft minister van Media Ronald Plasterk (PvdA) maandag in een Kamerbrief. Hij reageert in de brief op een onderzoek van het Commisariaat voor de Media. Nu blijkt volgens de minister dat de Tros willens en wetens de regels heeft overtreden. Zo heeft de omroep vastgelegd dat het een eventuele boete die aan C1000 kan worden opgelegd voor zijn rekening zou nemen. De minister wijst erop dat de Tros van alle publieke omroepen de meeste boetes heeft gehad voor overtredingen van mediaregels. In meerdere programma’s was sprake van sluikreclame of werden sponsorregels overtreden.

 7. Timon

  Reactie op Johan:
  Mooie naam voor een nieuw tv programma! :P

 8. Vincent

  Pffff het was nu nog kneuteriger dan vorig jaar…

 9. Laus

  Ik vond het vorig jaar wel leuker….
  Er zat nog niet echt diepgang in!
  Misschien moet Sybrand er nog ff in komen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.