Valerio Zeno presenteert opvolger van De Lama’s

Foto: Manon van der ZwaalDe opvolger van de populaire BNN-show De Lama’s heet De Badgasten en is vanaf vrijdag 11 september wekelijks te zien op Nederland 3. Dat heeft BNN vandaag bekendgemaakt. Onder leiding van presentator Valerio Zeno moeten de zes nieuwe komedianten Klaas van der Eerder, Maaike Martens, Steyn de Leeuwe (foto), Korneel Evers, Matthijs Wind en Fabian Jansen wekelijks voor vele hilarische momenten gaan zorgen. Nieuw in het programma De Badgasten is het element muziek.

De Badgasten brengt niet alleen een nieuwe presentator en zes nieuwe improvisatietalenten, ook zullen er andere spelvormen te zien zijn. Nieuw is bijvoorbeeld het element muziek. De zes talenten moeten uit het niets liedjes verzinnen, ondersteund door een pianist, een perscussionist en een gitarist.

De opnames van De Badgasten gaan binnenkort van start.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen